Jajo igra na čustva kleronacionalistov ZA MOJE OTROKE GRE . Temu se reče politična pedofilija.
Verjetno sklepaš po svoji živalski pedofoliji.
hahahahahahahahaha se hoče prikazati človeški? Pa kdo na to pade? Ahhh, janšisti :) :) :)
Beeeeeeeeee ovca. Zares si osisana ovca, ni kaj.
Nisi ovca, si pa golazen.
Hehe, marketinške fore, poskus prikazati politično peezdo človeško. Podobno, kot poskus "Počivalšek in sršen" :D
Še muco od Jurške naj pokaže klošar zblojen?
Si pač rojena golazen.
Danes ste na Trstenjakovi vzeli pojem golazen!
To pa je podatek
Leon lahko se tebi zatakne v grlo sovraštvo neverjetno kaj premore Slovenija.
Res je, neverjetno, kaksno sovrastvo. Zakaj ze ? A ja, ta trenutek se ne morem spomnit.
zaradi janezovega sovrastva na tvietrju in kraj in ubitih ljudi zaradi njega. recimo nekaj. poleg tega, da nam bo državo spravil na nivo bolgarije.
Nisem Ivekov fan, ampak tole me je presenetilo in razveselilo. Lepo je imeti in skrbeti tudi za živali.👍👍👌👀
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Jajo igra na čustva kleronacionalistov ZA MOJE OTROKE GRE . Temu se reče politična pedofilija.
Verjetno sklepaš po svoji živalski pedofoliji.
hahahahahahahahaha se hoče prikazati človeški? Pa kdo na to pade? Ahhh, janšisti :) :) :)
Beeeeeeeeee ovca. Zares si osisana ovca, ni kaj.
Nisi ovca, si pa golazen.
Hehe, marketinške fore, poskus prikazati politično peezdo človeško. Podobno, kot poskus "Počivalšek in sršen" :D
Še muco od Jurške naj pokaže klošar zblojen?
Si pač rojena golazen.
Danes ste na Trstenjakovi vzeli pojem golazen!
To pa je podatek
Leon lahko se tebi zatakne v grlo sovraštvo neverjetno kaj premore Slovenija.
Res je, neverjetno, kaksno sovrastvo. Zakaj ze ? A ja, ta trenutek se ne morem spomnit.
zaradi janezovega sovrastva na tvietrju in kraj in ubitih ljudi zaradi njega. recimo nekaj. poleg tega, da nam bo državo spravil na nivo bolgarije.
Nisem Ivekov fan, ampak tole me je presenetilo in razveselilo. Lepo je imeti in skrbeti tudi za živali.👍👍👌👀