Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD na ur0. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop do interneta.
Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Bravo Miha Novak, da si usodo prevzel v svoje roke. To je obnašanje, če v tvojem fohu ni dela, zavihaš rokave in greš delat tja kjer delo je. Nobenega jamranja!
takole da razložim, ženska ki nosi psa v roki, al pa v kašnem tošnu, ga carta da spi pr njej v postelji, ta sigurno nima za dedca 5 minut na dan. in zakaj ne, ker že tista k ima psa… ...prikaži veča na tepihu v dnevni zapravi pol dneva za psa, druge pol dneva pa tera dedca, da se s psom ukvarja. za psa vse, za ostalo pa nč. ste zdej kontent ?
Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD na ur0. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop do interneta. Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Baj-d-vej, na sliki so trije (3) znani Slovenci!
Bravo Miha Novak, da si usodo prevzel v svoje roke. To je obnašanje, če v tvojem fohu ni dela, zavihaš rokave in greš delat tja kjer delo je. Nobenega jamranja!
beži od babe s takim psom. kere kol !
kaj je narobe s psom?samo uprašam.
jat- s psom nič, samo z babami ki imajo take al pa tud drgačne pse..
takole da razložim, ženska ki nosi psa v roki, al pa v kašnem tošnu, ga carta da spi pr njej v postelji, ta sigurno nima za dedca 5 minut na dan. in zakaj ne, ker že tista k ima psa… ...prikaži veča na tepihu v dnevni zapravi pol dneva za psa, druge pol dneva pa tera dedca, da se s psom ukvarja. za psa vse, za ostalo pa nč. ste zdej kontent ?
ja..hvala za razlago
Novinarka? V Sloveniji ni niti enega samega novinarja, ki bi si zaslužil to ime. Ne rabim niti razlagat zakaj, ker je preveč očitno.
Ko bi bilo on 50, bo gledal 35 letne, ne pa 65 let staro ženo . Majne jjoske in velika rit je slabse, kot velike joske in majhna rit ..
Žal je prevelika razlika v letih, prav je da sta šla narazen.