Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu.
tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Mož in jaz smo si sicer zelo različna, ampak v enem smo si bili enotni, Dončić je dejansko zaviral našo reprezentanco kar nekaj tekem zapored. Vsi so delali zanj, sam pa je vse zgrešil in zaradi ugovarjanja sodnikom smo prejeli… ...prikaži več veliko tehničnih napak. Pohvale gredo Prepelič-u, Dragić-u, Blažič-u, Tobey-u in Dimec-u.
Tisto, ko da eno trojko na 10 zgrešenih ni nič dobrega. Tipično NBA-jevsko maslo, da se jim prikupiš z eno od desetih v zadnjem momentu. Drugi fantje so bili veliko boljši. Tako pač je.
To je podobno kot,da ti dajo še enega sodelavca zraven, da ti olajšajo delo.... .Potem pa lahko hitro ugotoviš,da poleg zahtevnega dela imaš delo še s sodelavcem.
Druga tekma,pet nerodnih padcev,3 ukradene žoge izpred nosa 7/21 za dve ; 6/15 za tri ; 6/11 prosti meti in 8 od 12 neustreznih ali prepoznih podaj.... .
Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
ŠPIRO77😀😃😄
Mož in jaz smo si sicer zelo različna, ampak v enem smo si bili enotni, Dončić je dejansko zaviral našo reprezentanco kar nekaj tekem zapored. Vsi so delali zanj, sam pa je vse zgrešil in zaradi ugovarjanja sodnikom smo prejeli… ...prikaži več veliko tehničnih napak. Pohvale gredo Prepelič-u, Dragić-u, Blažič-u, Tobey-u in Dimec-u.
No, to ne bo držalo... pri večini košev, ki so jih dali drugi reprezentanti, je sodeloval tudi sam. Razen takrat ko ni bil na parketu...
Tisto, ko da eno trojko na 10 zgrešenih ni nič dobrega. Tipično NBA-jevsko maslo, da se jim prikupiš z eno od desetih v zadnjem momentu. Drugi fantje so bili veliko boljši. Tako pač je.
To je podobno kot,da ti dajo še enega sodelavca zraven, da ti olajšajo delo.... .Potem pa lahko hitro ugotoviš,da poleg zahtevnega dela imaš delo še s sodelavcem.
Jožica, to je tvoje subjektivno mnenje. Njegov overall index učinkovitosti na OI pove vse.
2/10 za dve in 3/13 za tri... .
To je ena tekma. Najprej moraš sploh priti do te tekme...
Druga tekma,pet nerodnih padcev,3 ukradene žoge izpred nosa 7/21 za dve ; 6/15 za tri ; 6/11 prosti meti in 8 od 12 neustreznih ali prepoznih podaj.... .
Najbolje bo da se pritožiš pri FIBAi, ker so ga dali v OI peterko. Verjetno so se zmotili.
Niso niso.....,je bil že v naprej izbran.... .
Vir?
BabaVanga.