Z vsakim zapisom Pahor potrjuje moje osebno mnenje, da smo z njegovo izvolitvijo izjemno usekali mimo! Že kot predsednik vlade nam je pokazal, da ni dorasel funkciji, pa smo ga butlji nagradili z mestom predsednika države! Očitno drži pregovor:"Ljdstvo ima… ...prikaži več takšno vodstvo, kot si ga zasluži".
Bolnika bi morali izolirati in zdraviti na zaprtem oddelku namesto ,da dela sramoto Slovencem po svetu ! Vsi se nam režijo .
https://www.norakrava.si/pahor-ostro-nad-politike-v-drzavi-problemi-politiki-pa-se-kitijo-z-uspehi-sportnikov/
Njegovo početje je le odsev v ogledalu našega volilnega telesa! Kakršni so volilci takšen takšen je pač izbranec!
Točno tako. 👍
Le koliko šleperjev zastonj slovenskega kruha je že pojedel ta zblojenec?
Z vsakim zapisom Pahor potrjuje moje osebno mnenje, da smo z njegovo izvolitvijo izjemno usekali mimo! Že kot predsednik vlade nam je pokazal, da ni dorasel funkciji, pa smo ga butlji nagradili z mestom predsednika države! Očitno drži pregovor:"Ljdstvo ima… ...prikaži več takšno vodstvo, kot si ga zasluži".
Ljudstvo, ne Ljdstvo.
Janez _53 , ti si trot !
... saraliscious92 pa se je vprašala: "Zakaj sem jaz zate volila, mona... - Nisi ti, on pa je....
volila si ga zato, ker si premalo razgledana !
Poletne počitnice so pri kraju in lahko se pričnejo že znane burke....