Najbolj sem se smejal ko sem videl plastične slamce v trgovini? Veste zakaj jih lahko prodajajo? Ker so na njih napisali da so za večkratno uporabo in pralne hahaha butalizem
Ne vem zakaj se otočani sekirajo, zaradi tega, ker so mešal drek v Ukrajini, jih kmalu sploh ne bo več. 2 rakete s strani Rusov in tega legla satanističnih termitov ni. Svet bo končno zadihal v miru.
OMG..Butale so še na zemljevidu? Kaj pa Indija, Kitajska idr..ki dnevno doprinesejo do povečanj PVC odpadkov v milijaradah? Evropa zbudi se prosim...
Ukinili bodo slamice in papirnate robčke ter rešili svet...Ovce ploskat, da ne boste brez Pingo sokeca ostali..
lucky ne moreš verjet, endrek3 ti je stisnil 5 pluskov!! He,he.
https://imgbb.com/1fJdGqh
Najbolj sem se smejal ko sem videl plastične slamce v trgovini? Veste zakaj jih lahko prodajajo? Ker so na njih napisali da so za večkratno uporabo in pralne hahaha butalizem
Ziher imajo magisterij iz butnglavske šole
Ne vem zakaj se otočani sekirajo, zaradi tega, ker so mešal drek v Ukrajini, jih kmalu sploh ne bo več. 2 rakete s strani Rusov in tega legla satanističnih termitov ni. Svet bo končno zadihal v miru.
Ti to iz Moskve pišeš?
Ne, to so rekli Rusi in njihov general ter minister, mislim pa da celo gospod Medvedev bivši predsednik. Poglej si na spletu.
Otočanom bodo postopoma vse prepovedali...
Če bi tebi prepovedali neumne komentarje, bi bil svet veliko lepši in forumi brez smeti.
Kaj zdaj Ender, bolničar, Janša zdaj ni kriv in kletni delavci so nedolžni pri tem ? Očitno zgubljaš moči in nisi več v formi za pisati komentarje.