laznivi, ne pisat takih bedarij in primerjati nekaj 10 km morja z nekaj 100 ali tisoč+. Samo še v večjo sramoto se boš spravil. Če poznaš samo ti dve obali ti pa more res biti hudo.
Pa kje lahko dobis vecje cigane kot na slovenski obali ? Kalucin v palirnatem loncku 3€ v sansimo ovi godlji...bar v lortorozu lasko 4.20.... butci vi jih kar futajte...jaz za 15 kun pijem karlovacko na krku .
Lažnivi, tebe je pa narava fejst kaznovala. Da dlje od nosa ne vidiš je pa res kriza. Da nimadrygega kakor nas prinemerjati s Hrvati je zelo žalostno. Bodi frajer in primerjaj še naše plače z njihovimi, da o ostalem ne… ...prikaži več izgubljamo besed. Dajmo no, pa potem kokodakaj dalje.
jebe se men za te cigane
Imas slovenskih dovolj ?
Darko, podpišem!!!!
ja raje na slovensko morje ali pa drugam
laznivi, ne pisat takih bedarij in primerjati nekaj 10 km morja z nekaj 100 ali tisoč+. Samo še v večjo sramoto se boš spravil. Če poznaš samo ti dve obali ti pa more res biti hudo.
Pa kje lahko dobis vecje cigane kot na slovenski obali ? Kalucin v palirnatem loncku 3€ v sansimo ovi godlji...bar v lortorozu lasko 4.20.... butci vi jih kar futajte...jaz za 15 kun pijem karlovacko na krku .
Lažnivi, tebe je pa narava fejst kaznovala. Da dlje od nosa ne vidiš je pa res kriza. Da nimadrygega kakor nas prinemerjati s Hrvati je zelo žalostno. Bodi frajer in primerjaj še naše plače z njihovimi, da o ostalem ne… ...prikaži več izgubljamo besed. Dajmo no, pa potem kokodakaj dalje.
Preverite podatke... To ni trajekt ampak navadna (hitra) ladijska linija (katamaran)... taka, kot pelje od Rijeke do Malega Lošinja in še marsikje...
Cigoti hrvaški
MENI je na Hrvaškem najbolj všeč Budva...
zemljepis 1...
Enako, Zdravko!!!!
Meni pa Hercegnovi. Naju bosta tja popeljala velegeografa ziga16 in JazalenJazbec, sta res izvrstna geografa.
Žalostno je, da določenne razumete cinizma, smo se vsaj nasmejali na vaš račun. To mi deli miška mala.
Le kdo bi šel iz Reke s trajektom do Zadra za celo noč, če je pa z avtom 3 ure vožnje?
Koga misliš,dopustnike?
uraaaa vsi na hrvaško