Stara indijska in kitajska medicina to uporabljata že stoletja in to brez pomoči sodobne tehnologije. Delata pa to obe medicini z večjo spoštljivostjo do pacienta in njegovega telesa, z celostno obravnavo telesa in z bistveno menj pohlepa kot uradna medicina.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Stara indijska in kitajska medicina to uporabljata že stoletja in to brez pomoči sodobne tehnologije. Delata pa to obe medicini z večjo spoštljivostjo do pacienta in njegovega telesa, z celostno obravnavo telesa in z bistveno menj pohlepa kot uradna medicina.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
V imenu dežurnih brihtnežev izrekam nekaj čez znanost in zdravstvo. Stavek si izberite sami. Saj oni bi napisali kaj, pa ne razumejo članka.