A oddaja od kokoši Ane Tavčar in lorele Flego bo pa na višjem nivoju? V času ko si mnogi ne morejo privoščiti hrane bosta kokoši pametovali kako in kje naj kupujemo oblačila. Butale.
Na nacionalki je bilo po moje kar malo preveč ženskih oddaj, ki so pametovale v tri dni. Če sem zagledal Kresalko in njeno kompanijo, se mi je pa že kar stemnilo pred očmi.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
V fašistično janšistični diktaturi velja pravilo, da kdor ni z Janšo, je proti njemu. Samo do maja potrpimo, potem pa fašista Janšo zaklenemo v norišnico do konca življenja!
Zvezdana, polomila si ga, v goste v oddajo bi morala povabit vplivneže, kot partizana z Dražgoš, Marko Koprivca, Dejana Židana in še nekaj teh klovnov in oddaja bi pokala po šivih-gledanosti in kulovci bi peli in plesali do jutra
Bedna oddaja .Vsaj eno leto prepozno ste jo ukinili.Pravi,da so jo politično ukinili,bi se strinjal,tudi nogometašu Maribora se je to zgodilo.Politična zamenjava namreč.
Na začetku so bile njene oddaje kar kvalitetne, gostila je tudi zanimive goste. Zadnje čase je pa kvaliteta oddaj močno padla. Je pa nekaj res, da teme zagotovo niso pogodu vladni eliti, še manj pa cerkvi, za katero vemo, da… ...prikaži veča ima na ves naš živelj kar močan vpliv.
Ne poznam nikogar ki bi to oddajo gledal res.
no zdej poznaš enega. mene.. sem jo nekajkrat gledal in včasih je bilo zelo zanimivo..
rd2dmk2,bimbo še vedno te ne pozna.Si levičar?Se vidi ja.
Ampak aktivizem je res primitiven, oddajo kritizirajo, a ne gledajo, le zato, ker jim drugi to narekujejo. Svašta.
Raje naj bolj nadzira košnjo trave na svoji kmetiji.
A oddaja od kokoši Ane Tavčar in lorele Flego bo pa na višjem nivoju? V času ko si mnogi ne morejo privoščiti hrane bosta kokoši pametovali kako in kje naj kupujemo oblačila. Butale.
Tavčarjeva sodi v kakšno drugačno klubsko oddajo . Pa Pirkoviča lahko povabi zraven, da bo za inspiracijo.
Skrajni čas.
Na nacionalki je bilo po moje kar malo preveč ženskih oddaj, ki so pametovale v tri dni. Če sem zagledal Kresalko in njeno kompanijo, se mi je pa že kar stemnilo pred očmi.
Zaradi takih ritoliznih odsluženih pijavk se mladi talenti ne morejo razvijat v smislu ponudit svežino novosti predvsem pa talent .
Tavčerjeva ponuja obline in seksipil, drugega pa, sicer nima.
Tale oddaja ni bla bog ve kaj. Ampak zdaj bomo dobili se mal ostudne govedine v ta termin. Ker janez k.... sin hoce potrditev
rtv ima preveč zunanjih ali pogodbenih sodelavcev, in to je treba vse plačati. Že tako ali tako je že stalnih preveč za slabe odaje !!!
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
V fašistično janšistični diktaturi velja pravilo, da kdor ni z Janšo, je proti njemu. Samo do maja potrpimo, potem pa fašista Janšo zaklenemo v norišnico do konca življenja!
V fašistično levičarski diktaturi velja pravilo, da kdor ni z Janšo, je naš.
Mirror tako je. Kdor ni s psihopatom je med normalnimi
Ta "psihopat" ti vlada, pa še nič mu ne moreš. Pa cepit se pojdi.
mirror, ti si že cepljen z jajoš ideologijo.
Zvezdana, polomila si ga, v goste v oddajo bi morala povabit vplivneže, kot partizana z Dražgoš, Marko Koprivca, Dejana Židana in še nekaj teh klovnov in oddaja bi pokala po šivih-gledanosti in kulovci bi peli in plesali do jutra
Nadomestila jo bo nova oddaja z Lorella in Ano Tavčar?? Ojoj, to pa ni vredno komentarja.
Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m
Bedna oddaja .Vsaj eno leto prepozno ste jo ukinili.Pravi,da so jo politično ukinili,bi se strinjal,tudi nogometašu Maribora se je to zgodilo.Politična zamenjava namreč.
Lidija Hren jo bo nadomestila! S plonklistkom v roki. Da revica kaj ne zamoči.
Na začetku so bile njene oddaje kar kvalitetne, gostila je tudi zanimive goste. Zadnje čase je pa kvaliteta oddaj močno padla. Je pa nekaj res, da teme zagotovo niso pogodu vladni eliti, še manj pa cerkvi, za katero vemo, da… ...prikaži veča ima na ves naš živelj kar močan vpliv.
Pravilno!!! Še tisto bedno oddajo od Ksenje Horvat bi lahko tudi ukinili.Ostale so pa kar vredu.