Tavčarjeva odlično vodi oddajo, njen glas, interpretacija, pogovori z intervjuvanvci so na najvišji ravni. Ni osladnosti, enostavno gledljivo, pritegne! Njena podoba je samo "jagoda" na torti.
Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu.
tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
a še ni v penzjonu plastićna miš ?
kaj pa je s tem goljufom Slovencev ? Al so že zaprl to svinjo ? dani šafla qurbe
Tavčarjeva odlično vodi oddajo, njen glas, interpretacija, pogovori z intervjuvanvci so na najvišji ravni. Ni osladnosti, enostavno gledljivo, pritegne! Njena podoba je samo "jagoda" na torti.
Orkolo kaj poreče plastična botoks Miša.
Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Sploh ne vem zakaj bi se skrivala, saj je še mlada pa tudi ne živimo pri rjuhrjih, ki pri 37 stopinj celzija zadekani, kot da je -37 !
Oblacenje privat, je njena stvar za TV voditeljico pa pricakujem spodobno oblacenje brez seksipila! Hvala.
Tavčar-Pirkovičeva nima kaj za pokazat, pa raje pozira v rumenem tisku. Človek bi mislil, da ima več samopodobe in bolj, zrel ego.
Ja,ko vam gre vam gre-ampak vsake oči imajo svojega malarja.....