Čufer v času, ko je minister in ima moč postavi Medjo za direktorja NLB, ko Čuferjeva vlada pade,mu vrne uslugo in ga Medja postavi za svetovalca, in tako naprej. v nedogled, vse plačamo davkoplačevalci....me prav zanima kdo bi ju zaposlil… ...prikaži večil v tržnem gospodarstvu,verjetno nobeden....pa se še kar upiramo privatizaciji in poslušamo nebuloze izkušenega mladca Luke Meseca, ki bo trend, ki smo mu priča samo še nadaljeval z enakim početjem...
Slovenija je leglo barab in prevarantov, vlada pa nič!
Vsi "kvalitetni " kadri marš v NLB
skupaj s stricem Mencingerjem bi lahko ustanovila nov inštitut po zgledu Kresalove in Musarjeve
Še dobro, da ni janša kriv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lopovi skupaj držtjo.Če ga ne vzemejo, bo sigurno špecal.
NLB ima še dosti keša, edina državna inšt., ki pomaga Delu z naročanjem osmrtnic (part)
jap , to bodo počeli , dokler bodo imeli dostop do tvojega in mojega žepa!!
Čufer v času, ko je minister in ima moč postavi Medjo za direktorja NLB, ko Čuferjeva vlada pade,mu vrne uslugo in ga Medja postavi za svetovalca, in tako naprej. v nedogled, vse plačamo davkoplačevalci....me prav zanima kdo bi ju zaposlil… ...prikaži večil v tržnem gospodarstvu,verjetno nobeden....pa se še kar upiramo privatizaciji in poslušamo nebuloze izkušenega mladca Luke Meseca, ki bo trend, ki smo mu priča samo še nadaljeval z enakim početjem...
jasno da je !!, počak ene dva dni, pol bodo pa vsi režimski pis .. to nabijali .
Aja, kaj pa bo "svetoval",kako in komu,....