V našem kraju vsaj 75% tujcev,ki so tu priseljeni že leta,ne premore niti pozdraviti v slovenskem jeziku in me zanima,kako bodo prišli do ocene iz tega preverjanja,razen če je to le ukrep za zbiranje denarja v državno greznico,kot je bil… ...prikaži več že primer po osamosvojitvi......
Kaj vse sprejemamo, da lahko eni , ki mogoče sploh ne živijo v SLO bogatijo. Pa lahko pričakujemo kaj boljšega. Poglejte si kaj smo izvolil- Zavec-a, Jonasa, prej dolga leta Pojbič-a...pa res nismo normalni.
Pohvalno...Sam bi zahteval znanje jezika stopnjo više, ki omogoča normalno komunikacijo, brez da potem roke bolijo..
Bravo rdeči kmeri, še jezik nam boste uničili s temi prišleki. Že zdaj v nekaterih krajih Slovenije težko slišiš slovensko besedo, zdaj bo še slabše.
Sami ste krivi, ker tujcu, ki živi pri nas neznate rečt, da ne razumete.
V našem kraju vsaj 75% tujcev,ki so tu priseljeni že leta,ne premore niti pozdraviti v slovenskem jeziku in me zanima,kako bodo prišli do ocene iz tega preverjanja,razen če je to le ukrep za zbiranje denarja v državno greznico,kot je bil… ...prikaži več že primer po osamosvojitvi......
Kaj vse sprejemamo, da lahko eni , ki mogoče sploh ne živijo v SLO bogatijo. Pa lahko pričakujemo kaj boljšega. Poglejte si kaj smo izvolil- Zavec-a, Jonasa, prej dolga leta Pojbič-a...pa res nismo normalni.
Po petdesetih letih bivanja v SLO nimajo ne stanovanj niti ne znajo, nočejo govoriti slovensko. Kdo je kriv temu? Mi, kot država.
Popolno razvrednotenje slovenskega jezika. Žalostno je dejstvo, kako nizko se lahko spustijo posamezniki. Zelo žalostno.