Kaj pa zakonodaja o hrupu ,ki ga povzročajo debili z nameščenimi zvočniki z okoli 100dB ?
NIČ ! Policija ,ki ne sliši hrupa 100dB ,tudi ostalih zvokov ne bo slišala .
Začnite zaslužiti z Google $ 7385 - $ 8726 na teden za delo na spletu od vašega doma za 2-3 ure na dan. Redno plačujte vsak teden. Vse kar potrebujete je računalnik, internet povezava in malo prostega časa. Everything in… ...prikaži večin the world rests in a popolnoma spremenilo moje življenje. To come
...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WebJob98.Com
Še dobro da obstajajo analize in izračuni, sicer inženirji in politiki še danes ne bi dojeli da so električni avtomobili za pešce in kolesarje zaradi neslišnosti veliko bolj nevarni. Ko bodo dojeli da so nekateri tudi pri 50km/h malo slišni… ...prikaži več bo poškodovanih pešcev že toliko da bodo kar prepovedali elektična vozila.
Osebno sem imel bližnje srečanje z norcem ki je "divjal" nekaj več kot 50km/h po nepregledni ulici. Dobro da sem ga pravočasno opazil, kajti bil je praktično neslišen in bi zaradi nepreglednost izstopa stopil korak na cestišče in bil povožen.… ...prikaži več
Tako da zvočni opozorilni siglal za le do 20/h je absolutno premalo.
Kaj pa zakonodaja o hrupu ,ki ga povzročajo debili z nameščenimi zvočniki z okoli 100dB ? NIČ ! Policija ,ki ne sliši hrupa 100dB ,tudi ostalih zvokov ne bo slišala .
Loud pipes save lives
Začnite zaslužiti z Google $ 7385 - $ 8726 na teden za delo na spletu od vašega doma za 2-3 ure na dan. Redno plačujte vsak teden. Vse kar potrebujete je računalnik, internet povezava in malo prostega časa. Everything in… ...prikaži večin the world rests in a popolnoma spremenilo moje življenje. To come ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WebJob98.Com
ful folka ima na glas muziko v avtu zadaj pa rešilec......sliši pa nič.
Kaj pa če bi ta jajca enostavno prepovedal, aja preveč je donosno, a dejansko ničvredna zadeva.
Še dobro da obstajajo analize in izračuni, sicer inženirji in politiki še danes ne bi dojeli da so električni avtomobili za pešce in kolesarje zaradi neslišnosti veliko bolj nevarni. Ko bodo dojeli da so nekateri tudi pri 50km/h malo slišni… ...prikaži več bo poškodovanih pešcev že toliko da bodo kar prepovedali elektična vozila.
Ful pomembna novica. Pešci umirali kot muhe do sedaj. Posebej gluhi. Po peš coni itak ne smeš peljati več kot je hitrost pešca. 😂
Osebno sem imel bližnje srečanje z norcem ki je "divjal" nekaj več kot 50km/h po nepregledni ulici. Dobro da sem ga pravočasno opazil, kajti bil je praktično neslišen in bi zaradi nepreglednost izstopa stopil korak na cestišče in bil povožen.… ...prikaži več Tako da zvočni opozorilni siglal za le do 20/h je absolutno premalo.