Dvomim ,da niso te palčke ,ki jih rinejo v nos že okužene.Vseeno pa zaradi te corone, ki je smrtnost pod 1% uničujejo kompletno gospodarstvo.To je globalna zarota proti narodu.
Pa kaj se gredo ti neumni Nemci! Ali ne razumejo, da corona virusa ni, kaj šele v Sloveniji. Kje je sedaj Tanja Fajon, da jasno pove, da je to samo izmišljotina Janeza Janše, da pritiska na pravosodje, ki želi ohranjati… ...prikaži več stare partijske kadre v sodniških vrstah ali njihove potomce.
To bo treba po sobotnem kongresu samo s Fajonovo razčistiti. Aja pa še kraljica norosti in sprenevedanja ga. Spomenka Hribar bo nastopila na RTV.
Od kdaj je Gantar neodvisni politični komentator?
Resno ... Do oktobra 2020 je v Sloveniji umrli manj ljudi od koronavirusa (155), kot lani do marca od gripe (160) ... Najbolje, da naredimo vsi skupinski samomor, za vsak slučaj, ker potem sigurno ne bo nihče umrl od koronavirusa.
Pozdravljena ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 72 urah.
Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 10.000.000 € s stopnjo 2%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marialeydi06@gmail.com
Kam je naše pokrajina uvrstila Nemčija, verjetno zanima le gasterbajtarje in svizca, ki v Švici zavija čokolado ...
Zelo, zelo usklajeno. Le zakaj?
Zdaj sploh ni več mogoče v Nemčijo, ne da bi šli čez ogrožena območja... :/
Dvomim ,da niso te palčke ,ki jih rinejo v nos že okužene.Vseeno pa zaradi te corone, ki je smrtnost pod 1% uničujejo kompletno gospodarstvo.To je globalna zarota proti narodu.
Pa kaj se gredo ti neumni Nemci! Ali ne razumejo, da corona virusa ni, kaj šele v Sloveniji. Kje je sedaj Tanja Fajon, da jasno pove, da je to samo izmišljotina Janeza Janše, da pritiska na pravosodje, ki želi ohranjati… ...prikaži več stare partijske kadre v sodniških vrstah ali njihove potomce. To bo treba po sobotnem kongresu samo s Fajonovo razčistiti. Aja pa še kraljica norosti in sprenevedanja ga. Spomenka Hribar bo nastopila na RTV. Od kdaj je Gantar neodvisni politični komentator?
Resno ... Do oktobra 2020 je v Sloveniji umrli manj ljudi od koronavirusa (155), kot lani do marca od gripe (160) ... Najbolje, da naredimo vsi skupinski samomor, za vsak slučaj, ker potem sigurno ne bo nihče umrl od koronavirusa.
Pozdravljena ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 72 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 10.000.000 € s stopnjo 2%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marialeydi06@gmail.com