Hmmm, tudi ta Podbregar se mi ne zdi ravno nek model. Glede na to, da je šel na potapljajoči LDS...
O matr, boga otroka
Končno so se ljudje obrnili proti SDSu in dobili jajca da se še njih malo tožari, ne pa samo SDS tožijo drugi pa noben nima jajc njih tožiti.
"SDS: skrajno sprevrženo“Gre za čisto zlorabo pravosodne institucije"Naj SDS najprej počisti pred svojim pragom.
Meni samo ni jasno, zakaj se SDS ne znebi tistega brezveznega D-ja na sredini.
Od Černača zahteva 50 tisočakov. Lep denarček, zakaj mene noben ne blati?????
ko mačku na rep stopiš ...................
Kako hitro se pozabila situacija Pahorjevega kadrovanja. Seveda leto je naokoli in stvari grejo "v pozabo" !!!!!!!!!!!!
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Hmmm, tudi ta Podbregar se mi ne zdi ravno nek model. Glede na to, da je šel na potapljajoči LDS...
O matr, boga otroka
Končno so se ljudje obrnili proti SDSu in dobili jajca da se še njih malo tožari, ne pa samo SDS tožijo drugi pa noben nima jajc njih tožiti.
"SDS: skrajno sprevrženo“Gre za čisto zlorabo pravosodne institucije"Naj SDS najprej počisti pred svojim pragom.
Meni samo ni jasno, zakaj se SDS ne znebi tistega brezveznega D-ja na sredini.
Od Černača zahteva 50 tisočakov. Lep denarček, zakaj mene noben ne blati?????
ko mačku na rep stopiš ...................
Kako hitro se pozabila situacija Pahorjevega kadrovanja. Seveda leto je naokoli in stvari grejo "v pozabo" !!!!!!!!!!!!