Žalostno, da smo državljani nič vredni in, da se meja ne zapre, ko bi se že zdavnaj mogla. Povsem jasno je, da vladajoče stranke nikoli več ne volim. Hvala SDS za vse, nikoli več!!!!!
Zdravo, Sem gospa Bedet, pošiljam ponudbo za posojilo med posamezniki, ki vam omogoča, da brez skrbi uresničite svoje sanje. Če potrebujete nujno denar, mi prosim odgovorite, da vam lahko dam svojo ponudbo. Moja obrestna mera je 2% in pokriva celotno… ...prikaži večtno posojilo.
Moj e-poštni naslov: bedetfinance01@gmail.com
Dober dan tebi.
Prisrčno.
Se je nabraloko je bilKacin na krku v svojivikendici in je zdej prebralvse za nazaj
Zapreti mejo in obvezno testiranje za vračajoče iz Hrvaške. Zaprta pa ni zato, ker ima Kacin vikend na Krku.
Krasno funkcionarji prišli iz dopustov sedaj pa ajmo nabijat pa je..t narod v glavo....
Pričakovano, za to ni potrebno biti strokovnjak. To bo še veselo, Ivan že išče krivce.
Žalostno, da smo državljani nič vredni in, da se meja ne zapre, ko bi se že zdavnaj mogla. Povsem jasno je, da vladajoče stranke nikoli več ne volim. Hvala SDS za vse, nikoli več!!!!!
Predno bodo naši zaprli mejo proti HR,bo že konec turistične sezone,kar ustreza našim in Hrčkom nato pa bo spet velika panika in raznorazne prepovedi.
Lep pozdrav iz Istre, nobene gužve, meduz, morje čisto, korone. Kdo želi korono mora iti na našo obalo ali na fešte v koper, zrče, split, šibenik
Zdravo, Sem gospa Bedet, pošiljam ponudbo za posojilo med posamezniki, ki vam omogoča, da brez skrbi uresničite svoje sanje. Če potrebujete nujno denar, mi prosim odgovorite, da vam lahko dam svojo ponudbo. Moja obrestna mera je 2% in pokriva celotno… ...prikaži večtno posojilo. Moj e-poštni naslov: bedetfinance01@gmail.com Dober dan tebi. Prisrčno.