Bolj verjamem babi Vangi 😂, kot Inštitutu Jožef Štefan.
jaz tudi in še Nostradamusu zraven hehe
Tale Inštitut je tako zanesljiv kot Milan Krak, ki je napovedal 90000 mrtvih. Dobro, saj Krak ni povedal v koliko letih.
Dajte no zakaj sploh to objavljate. A jim je na IJS dolgčas? Raj naj kaj bolj pametnega raziskujejo, ne pa da se blamirajo s temi predpostavkami. A ja kje je zdaj slovenski sev????
Svoj čas sem imel predstavo, da je ta inštitut neka resna ustanova, zdaj vidim, da je ena navadna skretovna.
Jozef se v grobu obrača, če ve kaj se dela v tej politični kriminalni greznici
Dajte ga že nehat biksat s temi številkami, ko pa ja vsi vemo, da bo točno tako kot bo Janez rekel.
natanko tako. on kvazi poslusa potem pa naredi po svoje.
vedezevalke lopovske
ne verjamem nič tem ciganom
IJS ali IJP ni razlike oboji imajo istega šefa .
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Bolj verjamem babi Vangi 😂, kot Inštitutu Jožef Štefan.
jaz tudi in še Nostradamusu zraven hehe
Tale Inštitut je tako zanesljiv kot Milan Krak, ki je napovedal 90000 mrtvih. Dobro, saj Krak ni povedal v koliko letih.
Dajte no zakaj sploh to objavljate. A jim je na IJS dolgčas? Raj naj kaj bolj pametnega raziskujejo, ne pa da se blamirajo s temi predpostavkami. A ja kje je zdaj slovenski sev????
Svoj čas sem imel predstavo, da je ta inštitut neka resna ustanova, zdaj vidim, da je ena navadna skretovna.
Jozef se v grobu obrača, če ve kaj se dela v tej politični kriminalni greznici
Dajte ga že nehat biksat s temi številkami, ko pa ja vsi vemo, da bo točno tako kot bo Janez rekel.
natanko tako. on kvazi poslusa potem pa naredi po svoje.
vedezevalke lopovske
ne verjamem nič tem ciganom
IJS ali IJP ni razlike oboji imajo istega šefa .