Jaz sem tudi znana oseba. Pa nobene fotke, pa nobenega članka. Poznajo me sosedje v naši ulici, v trgovini, v šoli in vrtcu, v podjetju, avtopralnici, čistilnici ... kaj bi naštevala. Pozna me veliko ljudi. Zato se še ne morem… ...prikaži večm odločiti ali bom kandidirala za predsednico države ali s svojo novo stranko zmagala na parlamentarnih volitvah.
Oprostite, pa kakšen znan politik? Prvič slišim zanj! Ne ustvarjajte lažnih novic!
Ja, pri nas so znani že, ko se rodijo, kaj šele, ko se enkrat pojavijo v javnosti ali v medijih.
Jaz sem tudi znana oseba. Pa nobene fotke, pa nobenega članka. Poznajo me sosedje v naši ulici, v trgovini, v šoli in vrtcu, v podjetju, avtopralnici, čistilnici ... kaj bi naštevala. Pozna me veliko ljudi. Zato se še ne morem… ...prikaži večm odločiti ali bom kandidirala za predsednico države ali s svojo novo stranko zmagala na parlamentarnih volitvah.
Sedaj je že vsak južnjak znana oseba. In to naj bi bili po dednem pravu avtomatsko tudi njegovi izmečki.
Bravo Mekicarji, vi res nekaj pomenite! Ne pa razni komiki in šivilje ter nori Levičarji!