Kaj se je zares dogajalo vesta samo onadva. Baje pa sta oba z vsemi možnimi žavbami namazana. Ne bi rada sodila, pa vendar se mi zdi, da sta se kar prava dva skupaj našla. Žal mi je samo, da je vmešan otrok.
prvic, postopki so dolgi samo tam, ko se zahteva izvedenca psihologa, ker jih ni dovolj. pa to ni vec let, ampak leto. drugic, vsak si sam izbere s kom bo imel otroka. ce si izberes nekoga, s katerim so ze… ...prikaži veče v startu tezave, se odnos ne bo izboljsal. nihce se ne spremeni cez noc in brez razloga. ce si slep, ti sodstvo ni krivo. ko delas otroka, je treba malo tud z glavo mislit.
tretjic, po mojih izkusnjah sta v vecini primerov oba malo vsekana. da je en totalen debil, drugi pa zvezda je redko
Tega primera ne poznam, poznam pa par odmevnih primerov v katerih novinarji so ali pa še vedno konkretno brcajo v temo in ne vem ali hote ali nehote delajo sranje oziroma mešajo drek. Ponavadi je na slabšem tisti, ki ne… ...prikaži več želi komunicirati z mediji, ti pa potem nalašč vrtajo in ustvarjajo vtis, kot da nekaj skriva.
Temu se reče davek na neumnost, če imaš opravka s takimi ženskami....
Kaj se je zares dogajalo vesta samo onadva. Baje pa sta oba z vsemi možnimi žavbami namazana. Ne bi rada sodila, pa vendar se mi zdi, da sta se kar prava dva skupaj našla. Žal mi je samo, da je vmešan otrok.
Uf. Spet ena udarna novica. Pa kaj je z vami uredniki.
Uredniki imajo poseben ukus
prvic, postopki so dolgi samo tam, ko se zahteva izvedenca psihologa, ker jih ni dovolj. pa to ni vec let, ampak leto. drugic, vsak si sam izbere s kom bo imel otroka. ce si izberes nekoga, s katerim so ze… ...prikaži veče v startu tezave, se odnos ne bo izboljsal. nihce se ne spremeni cez noc in brez razloga. ce si slep, ti sodstvo ni krivo. ko delas otroka, je treba malo tud z glavo mislit. tretjic, po mojih izkusnjah sta v vecini primerov oba malo vsekana. da je en totalen debil, drugi pa zvezda je redko
Tega primera ne poznam, poznam pa par odmevnih primerov v katerih novinarji so ali pa še vedno konkretno brcajo v temo in ne vem ali hote ali nehote delajo sranje oziroma mešajo drek. Ponavadi je na slabšem tisti, ki ne… ...prikaži več želi komunicirati z mediji, ti pa potem nalašč vrtajo in ustvarjajo vtis, kot da nekaj skriva.