Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
vsi ki podpirate trenutno rusko agresijo na ukrajino se ne zavedate da smo na pragu 3 svetovne vojne ukrajina,sirija,bih,kosovo vse to so mozna nova zarisca in zelo malo je treba da eksplodirajo si mar res zelite nove morije????
Nadzor nad Ukrajino do Dnjepra in (ali) proruska vlada v Kijevu......to bo vse, kar je potrebno za stabilnost tega območja...Ste mislil, da bo Putin gledal novo NATO državo pred svojimi vrati, ki bi povrhu imela še atomsko orožje ?!
Putin je en mali palček, ki ga bo sam ruski narod postavil na realna tla, pa če mu ti še tako poješ slavospeve, ves vojaški arzenal mu ne bo nič pomagal.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
vsi ki podpirate trenutno rusko agresijo na ukrajino se ne zavedate da smo na pragu 3 svetovne vojne ukrajina,sirija,bih,kosovo vse to so mozna nova zarisca in zelo malo je treba da eksplodirajo si mar res zelite nove morije????
Veliki mogul nima malih načrtov...lahko smo zaskrljeni tudi za prihodnost lastne države
Nadzor nad Ukrajino do Dnjepra in (ali) proruska vlada v Kijevu......to bo vse, kar je potrebno za stabilnost tega območja...Ste mislil, da bo Putin gledal novo NATO državo pred svojimi vrati, ki bi povrhu imela še atomsko orožje ?!
Putin je en mali palček, ki ga bo sam ruski narod postavil na realna tla, pa če mu ti še tako poješ slavospeve, ves vojaški arzenal mu ne bo nič pomagal.
Vsekakor bi si vsi želeli, da imata vsaj deloma prav. A skozi zgodovino smo se naučili, da se malega človeka nikoli ne pisti brez velikega problema
...ne pusti...
zurnal, kaj ne premorete nobenega zemljevida ? ? ? ?