Šport /sport/olimpijske-igre
15456 ogledov

Obsojenega posiljevalca pod Eifflovim stolpom pričakali glasni žvižgi

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Pantani2
    Pantani2 19:25 05.avgust 2024.

    Te OI v Parizu držijo pokonci samo še z močno propagando, kako je vse super, pa ni , nič od niča, zmanjkalo je mesa in jajc za športnike, kartonaste postelje propadajo, v kopalnicah pušča voda in zamaka sobe, sobe brez ...prikaži več klim, tako da športniki spijo po parkih, V NEBO VPIJOČE JE DA SO MORALI ŠPORTNIKI PRISILNO PLAVATI V UMAZANI SENI, V KATERO SE JE PO NEVIHTI ZLIVALA VSA SVINJARIJA Z ULIC, PLAVALCI SO VIDELI OB PROGI RAZPADAJOČE KADAVRE ŽIVALI, IN PO TEKMI SO BRUHALI, NOVINARJI PA OH IN SPLOH,

    • Avatar Pantani2
      Pantani2 19:26 05.avgust 2024.

      VAŠE DELO JE DA OPOZORITE NA NAPAKE, sedaj je zbolela Belgijska plavalka, država je umaknila vse tekmovalce in napisala močno protestno pismo, pa nič od tega, glas vpijočega v puščavi, če bi se kaj takega dogajalo na Kitajskem, Indiji, Indoneziji, ...prikaži več, Rusiji ......... bi ves demokratični Zahodni tisk pljuval in kritiziral te organizatorje, tako deluje Zahodni tisk, medtem pa OI v Parizu nekako porivajo naprej, tudi po Seni polni umazanije, super , Če bi bila Sena čista bi videli ob Seni v sedanjem

    • Avatar Pantani2
      Pantani2 19:26 05.avgust 2024.

      vročinskem valu kopalce , mamice z otroki, ali ste jih videli ?? SEVEDA NISTE, kajti domačini točno vedo da se po fekalijah pač ne bodo kopali, PLAVALCI PA MORAJO; seveda pripomorejo k temu tudi HINAVSKE DRŽAVE ; KI SODELUJEJO NA ...prikaži več IGRAH, sedaj čakamo še zadnje dejanje tega "teatra absurda" in sicer da bo MOK kaznoval Belgijsko reprezentanco, ker so umaknili svoje tekmovalce,

    • Avatar Pantani2
      Pantani2 19:26 05.avgust 2024.

      ALI SO KJE OBJAVILI ANALIZE VODE, FEKALIJE, BAKTERIJE, BLATO VIDNOST POD VODO ...... NIKJER TEGA NISO OBJAVILI, PROPAGANDNI STROJ DEMOKRATIČNEGA TISKA PA JE NAPISAL SENA JE PRIMERNA ZA TEKMOVANJE, IN REZULTATI ANALIZ VODE ?? SO SE IZGUBILI V PREDALIH MOKA!!!

    • SlavkoKrizman 19:41 05.avgust 2024.

      Se strinjam 100% ...te OI so ena velika žalostna, če ne celo kazniva zgodba...

    • Luksi 22:47 05.avgust 2024.

      Jazvse s Pantanijem še nisem strinjal, ampak pod tole se pa podpi👍

  • AnGus 20:21 05.avgust 2024.

    Še huje pa je to, da so za 'čiščenje' Sene porabili 1,5 milijarde = 1.500 milijonov €!!! Koliko stanovanj, bolj smiselnih projektov, delovnih mest... bi s tem lahko ustvarili. 1.500 milijonov € so vrgli v vodo zaradi navadnega NAPUHA!

  • grdi_lepotec 00:45 06.avgust 2024.

    O, plešejo, plešejo! In se nam v fris (obraz) smejijo. Mi pa tiho.

  • oneh 23:49 05.avgust 2024.

    Se vidi, da so levičarji brez moralnih kompasov. Človeka, kateri je za svoja dejanja odslužil dosojeno kazen pribijajo na pranger, hrati pa pedofilu, množičnemu morilcu, trinogu in lopovu Brozu, katerega so pokopali z vojaškimi častmi, namesto vrgli v brezna, kje ...prikaži veče ležijo njegove žrtve množičnih pomorov postavljajo spomenik. Ni večjih hipokritov od levakov, Zato pa še imamo svobodo in levaki- a še plešete?

    • mph2 10:08 06.avgust 2024.

      Upam, da veš, da so cerkveni desničarji, after tam kolikor hočeš. Kamorkoli pogledaš. Bolj izrojenih kot desničarji, verjetno ni.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.