Daniel Craig je kot 007 tolikokrat Anglijo rešil pred uničenjem, da se vsa kraljeva družina, ne le princesa Kate, klanja njemu venomer kadar se srečajo, ne pa obratno, ha, ha, ha...
Thumb up. Po mojem sicer sploh ni problem ona ampak pisuni in nekateri, ki iz vsake muhe naredijo slona. Osebno bi sicer vstal in dal sončna očala dol s KOMERKOLI, da se rokujem oz. pozdravim, ampak so lahko različne okoliščine… ...prikaži več dogodka. V glavnem, ta zadeva mi zagotovo ne bo kratila spanca.
Daniel Craig je kot 007 tolikokrat Anglijo rešil pred uničenjem, da se vsa kraljeva družina, ne le princesa Kate, klanja njemu venomer kadar se srečajo, ne pa obratno, ha, ha, ha...
Ma kaj Anglijo, cel svet! In šir še 😂
Ojoj, kakšna drama, konec sveta, bodoča kraljica že tri dni ne spi zaradi tega.
Thumb up. Po mojem sicer sploh ni problem ona ampak pisuni in nekateri, ki iz vsake muhe naredijo slona. Osebno bi sicer vstal in dal sončna očala dol s KOMERKOLI, da se rokujem oz. pozdravim, ampak so lahko različne okoliščine… ...prikaži več dogodka. V glavnem, ta zadeva mi zagotovo ne bo kratila spanca.
Ja križanagora preklezakurnk! Kaj bo pa zdaj? Gorje nam!
Ta ne bo nikoli več v službi njenega veličanstva.
Mu itak ni treba biti.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/On_Her_Majesty's_Secret_Service_(film)
Ne glede na to, ali je bila to valižanska princesa ali " navadna " ženska, bi ta tip moral vzigniti svojo rit ob rokovanju!
Kaj pa enakopravnost, ti stara Leonardinafeministicna! Bejz po pir in pssst!
Od kdaj hodi babnica pozdravljati in se nastavljati!??
ico 8. Če ne poznaš osnovnega bontona ( ne vem od kdaj ne velja, kljub tvoji enakopravnosti spolov) se nikar ne blamiraj.
Mogoče mu je pa rekla "Ti kar sedi, prosim ne vstajaj!". Zdaj pa cel pogrom zaradi tega in vsi so kar naenkrat strokovnjaki za bonton.