Ender, ker tako obširno pluvaš skozi vse kar ni Golob, sprejmi dejstvo, da je pod Johnijevo vladi, bilo gorivo 50%ceneje. Neumnih davkov in stebrov za štrim tudi nismo poznali. Nekaj malenkosti zaenkrat. Pa nisem njihov privrženec, samo, da boš vedel,… ...prikaži več da ni vse zlato, kar....
Ceglar, trošarine vlada zvišuje in s tem posledično ceno goriva. Nekaj več kakor samo OŠ pamet je potrebno imeti, da tovrstne zadeve lahko sploh komentiraš. Vzemimo stebre pri elektriki, davek za starost, reforma nobena izpeljana ...
Volitve in referendumi se bližajo. Od decembra bencin za 5 centov cenejši. Poglejmo malo dlje kakor samo do decembra lani. Primerjava december pred dvema letoma in lanski december, goriva cenejša za 50%,,,
me ne skrbi sem na elektriko pa še zastonj se vozim.......bedak pa še naprej vozite na dinozavrske motorje pa to.........becina ne rase na strehi........elektrika pa ja
Res? Torej bo še vedno višja kot pri južnih sosedih!
Če ne veš so včeraj dobili novo vlado. Imajo, kar nekaj volilnih bombončkov.
Če ne veš, je to dobro za njih.
5 kurčevih centov predstavljate, kot, da se bo svet porušil....
Sam brez panike... Nč bat.. NE bo se drastično znižala ..!!
Ne predstavljam si, da bi paniko povzročila Janezova druščina. Z ukrepom bi se vozili par-nepar.
Ender , ti za vsak blesav komentar, ob omembi JJ pride, bedak,
Ender, ker tako obširno pluvaš skozi vse kar ni Golob, sprejmi dejstvo, da je pod Johnijevo vladi, bilo gorivo 50%ceneje. Neumnih davkov in stebrov za štrim tudi nismo poznali. Nekaj malenkosti zaenkrat. Pa nisem njihov privrženec, samo, da boš vedel,… ...prikaži več da ni vse zlato, kar....
haha, tist Janezov bencin se zdaj placujemo, naivnez...
Ceglar, trošarine vlada zvišuje in s tem posledično ceno goriva. Nekaj več kakor samo OŠ pamet je potrebno imeti, da tovrstne zadeve lahko sploh komentiraš. Vzemimo stebre pri elektriki, davek za starost, reforma nobena izpeljana ...
Ceglar, stavke različnih profilov....še vas je precej naivnežev. Žalostno, prav imaš.
Samo do volitev, tudi predvolilni bonbončki SS-esovcem ne bodo pomagali.
Volitve in referendumi se bližajo. Od decembra bencin za 5 centov cenejši. Poglejmo malo dlje kakor samo do decembra lani. Primerjava december pred dvema letoma in lanski december, goriva cenejša za 50%,,,
Slava a si ti normalen,al pa si novinar?
Zelo bom presenečen, če se bo bencin pocenil.
me ne skrbi sem na elektriko pa še zastonj se vozim.......bedak pa še naprej vozite na dinozavrske motorje pa to.........becina ne rase na strehi........elektrika pa ja
Ko boš ostal ne cesti ali ti bo zgorelo to tvoje el. sranje, še boš spet hvalil?
kot da dizel pa becinar ne gorita bedak :D šele kaj nrdi puhen rezovar goriva to gori kot bakla :D
To tvoje el.sranje zažge še celo ladjo, dizli jo niso še nikoli.