žal mi je da sem pogledal sliko...nocoj me bo žena vprašala zakaj mi ne vstane.Drugič bom bolj previden.Sicer je pa v tem nekaj dobrega.Tik preden mi bo prišlo bom pomislil na to sliko in nekako zadržal samo da mi ne… ...prikaži več bo potem dol padel.ni se za igrat.
Pri tejle gravži še ekonom lonc neb zakuhal in žvižgal?
Ana H.Fetih, ob vaših veleumnih člankih bi človek prej zakuhal, kot ob fotografiji Čepinke.
Ne vem, no ... Staranje ji ni naklonjeno. Zdi se mi tudi, da bi lahko nehala propagirati rit in hotelske sobe. Aja, biznis pa to ...
urednik: ali res nimas bolj vaznih novic; na primer : sranje z migranti in podobno, kar je pomembno za nas...
Zakuhali? Od besa nad neumnim člankom. Sicer pa še ena prostitutka v letih pač...
Mlajša sestra zgleda bolj plastična od starejše sestre.
jao propagiraš prostitucijo ana
Fetiš...si bla kj mokra k si tole sliko njene riti vidla prvic
Ampak za pofukat sta pa godni obe...naenkrat....ponoc....od zadej...pa vrecko cez glavo...
Brez vrečke, pa pred špeglom, od zad, da gledaš kake ksihte delata..
Zabuhla stara plastika...kdo bo kuhal ?
ziher se hecate, 1. april bo čez 2 meseca in še malo
Plastik fantastik potrebuje spet malo medijske pozornosti- pa La Toye tudi ni že nekaj časa v medijih....
Brrr, tele Čepinka so sam še za v štalo ... bljak!
Po pravici povedano mi je La Toya bolj všeč.
žal mi je da sem pogledal sliko...nocoj me bo žena vprašala zakaj mi ne vstane.Drugič bom bolj previden.Sicer je pa v tem nekaj dobrega.Tik preden mi bo prišlo bom pomislil na to sliko in nekako zadržal samo da mi ne… ...prikaži več bo potem dol padel.ni se za igrat.
Če že novinarsko obdelujete tole gospodično , bi lahko navedli tudi najvažnejšo stvar , ki zanima vaše bralce in to je, kolko je sedaj ena ura !!!
Mami, te ni sram, da imaš takšno hčerko......................................................................................