Osebje so v glavnem študentje in falirani študentje, ki jih boli lulček. Upajo da dobijo placo na placilni dan. Nobenega interesa za ucenje, za profesionalnost, za kaksno knjigo itd. Biti profi v nečem. To v Sloveniji še ni norma. Pa… ...prikaži več magari profi čistoče, alergenov v slaščičarni.
Ja. Res je ... natakarje včasih res dolgo čakaš. Je pa sladoled fantastičen. In kar se tiče alergij...od kdaj je ciljna skupina sladoladarn sestavljena iz alergikov. Tisti, ki imajo/imamo določene alergije moramo to dati v račun. Sladoled je pač(od kar… ...prikaži več svet obstaja) po definiciji sestavljen iz sladkorja, mleka...vse drugo je slaba imitacija, ki tolaži ljudi z alergijami. Uživajmo in ne komplicirajmo toliko!!!!
Osebje so v glavnem študentje in falirani študentje, ki jih boli lulček. Upajo da dobijo placo na placilni dan. Nobenega interesa za ucenje, za profesionalnost, za kaksno knjigo itd. Biti profi v nečem. To v Sloveniji še ni norma. Pa… ...prikaži več magari profi čistoče, alergenov v slaščičarni.
Sami šiptarji, kaj pa pričakujete od musličev, čistoto morda?
Dobro, da sem dočakala ta leta ob vseh teh alergenih. Spomini na mojo mladost ..... počitnice, poletje, sladoled ..... kakšni alergeni?
Predno se komentira je dobro prebrati kaj so ocenjevali - a bo šlo naslednjič, dragi komentatorji?
Če imate restavracijo gostilno ali karkoli kjer je hrana in pijača, mora biti HIGIENA, HIHIENA in HIGIENA!!! Če ne, out s tabo.
Kaj če bi razumel, kaj piše? Nihče ni preverjal čistoče.
Ja. Res je ... natakarje včasih res dolgo čakaš. Je pa sladoled fantastičen. In kar se tiče alergij...od kdaj je ciljna skupina sladoladarn sestavljena iz alergikov. Tisti, ki imajo/imamo določene alergije moramo to dati v račun. Sladoled je pač(od kar… ...prikaži več svet obstaja) po definiciji sestavljen iz sladkorja, mleka...vse drugo je slaba imitacija, ki tolaži ljudi z alergijami. Uživajmo in ne komplicirajmo toliko!!!!