Zdravje /zdravje/prehrana
49164 ogledov

V te slaščičarne raje ne zahajajte

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec1575 09:45 14.september 2017.

    Osebje so v glavnem študentje in falirani študentje, ki jih boli lulček. Upajo da dobijo placo na placilni dan. Nobenega interesa za ucenje, za profesionalnost, za kaksno knjigo itd. Biti profi v nečem. To v Sloveniji še ni norma. Pa ...prikaži več magari profi čistoče, alergenov v slaščičarni.

  • Tine123 17:53 13.september 2017.

    Sami šiptarji, kaj pa pričakujete od musličev, čistoto morda?

  • Avatar Zala
    Zala 12:06 16.september 2017.

    Dobro, da sem dočakala ta leta ob vseh teh alergenih. Spomini na mojo mladost ..... počitnice, poletje, sladoled ..... kakšni alergeni?

  • Boštjan Bratina 23:35 14.september 2017.

    Predno se komentira je dobro prebrati kaj so ocenjevali - a bo šlo naslednjič, dragi komentatorji?

  • bojovi 14:19 14.september 2017.

    Če imate restavracijo gostilno ali karkoli kjer je hrana in pijača, mora biti HIGIENA, HIHIENA in HIGIENA!!! Če ne, out s tabo.

  • Skippy 19:48 13.september 2017.

    Kaj če bi razumel, kaj piše? Nihče ni preverjal čistoče.

  • tabita 00:22 15.september 2017.

    Ja. Res je ... natakarje včasih res dolgo čakaš. Je pa sladoled fantastičen. In kar se tiče alergij...od kdaj je ciljna skupina sladoladarn sestavljena iz alergikov. Tisti, ki imajo/imamo določene alergije moramo to dati v račun. Sladoled je pač(od kar ...prikaži več svet obstaja) po definiciji sestavljen iz sladkorja, mleka...vse drugo je slaba imitacija, ki tolaži ljudi z alergijami. Uživajmo in ne komplicirajmo toliko!!!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.