I love you je tuji jezik in nima kaj delat na naših volilnih lističih...ker če bodo to odobrili , naslednjič napiše v kitajščini...in če ne bodo upošteval bom dal pritožbo!!! Pa naj komisija obvlada po novem vseh 1000 jezikov tega sveta!!!
Pri izpitu za avto se tudi namesto obkroževanja ne uporablja I love You... Če bi recimo jaz županskemu kandidatu namesto obkrožitve napisal da ga "j...m" ... torej nekako splono uporabljam, kaj bi Matoz potemtakem tudi to tolmačil da brez ljubezni… ...prikaži več ni seksa in potem pomeni moj pripis da sem volil župana?
Ma dajmo no.... če pa bi matoz zagovarjal nasprotno stran bi pa ravno moj argument uporabil proti.... vse skupaj je farsa... navodila so jasna, kdor jim ne sledi, ni veljaven pa konec...
Kakšno vezo ima? Navadnemu laiku je jasno, da je to EDINA možna odločitev, da se ponovno šteje morda ponovi volitve. Je bilo tako še VEDNO kjerkoli po Sloveniji.
I love you je tuji jezik in nima kaj delat na naših volilnih lističih...ker če bodo to odobrili , naslednjič napiše v kitajščini...in če ne bodo upošteval bom dal pritožbo!!! Pa naj komisija obvlada po novem vseh 1000 jezikov tega sveta!!!
res je, uraden jezik je slovenščina. Pa če tudi bi bilo napisano v uradnem jeziku tu ni izražena vloga da ga voli, ampak da ga ljubi.
tukaj v uradnih zadevah se po novem brez problema upošteva tuj jezik... sicer pa vsak gostinc z napisi v tujem jeziku prejme kazen inšpektorjev... ???
Mafija bo odločala o županu.
Noro je, Popoviča podpira Jankovič in brani Janšev odvetnik. Ni vrag, da bodo našli pot do ponovne izvolitve Popoviča, Fuj!
Pri izpitu za avto se tudi namesto obkroževanja ne uporablja I love You... Če bi recimo jaz županskemu kandidatu namesto obkrožitve napisal da ga "j...m" ... torej nekako splono uporabljam, kaj bi Matoz potemtakem tudi to tolmačil da brez ljubezni… ...prikaži več ni seksa in potem pomeni moj pripis da sem volil župana? Ma dajmo no.... če pa bi matoz zagovarjal nasprotno stran bi pa ravno moj argument uporabil proti.... vse skupaj je farsa... navodila so jasna, kdor jim ne sledi, ni veljaven pa konec...
JA SLABA LUČ ZA POPOVIČA IN MATOZA ,PRIMORCI UREDITE ZADEVE V KOPRU SAJ STE POKONČNI LJUDJE...NE BOJTE SE MATOZA IN POPOVIČA!!!!
svinjarija ki smrdi na daleč, fuj gnojnica lopovska
KRIVOSODJE je zmagovalec volitev .
Kakšno vezo ima? Navadnemu laiku je jasno, da je to EDINA možna odločitev, da se ponovno šteje morda ponovi volitve. Je bilo tako še VEDNO kjerkoli po Sloveniji.
Znova se je skoraj pokazalo, da ni pomembno, kako se voli. Važno je samo, kdo šteje glasovnice.
Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top