Slovenija
20 ogledov

O izrednem kongresu ne razmišlja

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žvižgač 19:19 15.oktober 2013.

Zokijev ego je vreden kot drek na palici, zato on lahko o njemu razpreda. Vsi Murglaši in tisti verniki z več kot dvema razredoma osnovne šole so ga dali na strenski tir, ker so uvideli, da gre samo za balkanskega ...prikaži več mešetarja in goljufa, ne pa za nekega sposobnega gospodarstvenika. Vsak je lahko gospodarstvenik na njegov način, malo meni, malo meni in ostali ko vas šmirgla je njegova edina ekonomska logika.

• ac-dc 21:15 15.oktober 2013.

Verjetno je mislil na jogurt.

• privat 08:01 16.oktober 2013.

kaj je to mislil "gospodarska rast"??? na gospodarsko rast Cipra?? Mislim da bi bila nuja odsloviti vse dosedanje politike in onemogočiti jim stike z gospodarstvom!! Vsaj zaradi miselnosti malih ljudi..in če mali ljudje mislijo da niso pošteni,gospodarske rasti ni ...prikaži več niti v načrtu do leta 2030...

• privat 08:01 16.oktober 2013.

kaj je to mislil "gospodarska rast"??? na gospodarsko rast Cipra?? Mislim da bi bila nuja odsloviti vse dosedanje politike in onemogočiti jim stike z gospodarstvom!! Vsaj zaradi miselnosti malih ljudi..in če mali ljudje mislijo da niso pošteni,gospodarske rasti ni ...prikaži več niti v načrtu do leta 2030...

• dragec 13:51 15.oktober 2013.

Zoki, odkrito povej, koliko te je stalo formiranje te stranke, koliko si dobil od levih sponzorjev in bank ???? V stranki se ve, kdo je večinski lastnik, to si ti. Zato, udri po notranji opoziciji.

• jocif 14:39 15.oktober 2013.

Pa še kako gre za njegov ego in to čefurski ego, ki je očitno močno ranjen. Ugotovil je, da ga nihče več ne šljivi, pa sirota sklicije novinarske konference, da lahko lapa blond novinarkam v mikrofone! Bedak na kvadrat!.

• Pinoki 13:59 15.oktober 2013.

"Ne gre za moj ego, de... gre za mojo svobodo.. de.., aja pa Jurček je spet brez žene, de... pa bom spet moral mu kupit drugo, de,..."

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.