Glede na to, da so uvozili horde raketnih inženirjev, ki so željni delati, tu sploh ne vidim nobenih izzivov. Potrebna je prekvalifikacija iz strokovnjakov za razstreljevanje v običajne železničarje.
Seveda! Saj so "uvozili" same magistre in doktorje, a ne? Vsaj, če sodim po novicah, ki sem jih prebral na tem portalu in tudi drugje. Take visoko kvalificirane kadre je najbrz preprosto izšolati za deficitarne poklice!
Tudi če je res okoli 2600 evrov je v Nemčiji to relativno slaba plača, realno kot recimo jurja in pol v SLO. Treba je vedeti, da so tam stroški bivanja dosti večji kot pri nas. Naj dajo 5k€, pa jih… ...prikaži več bodo dobili. Za miloščino pa noben ne bo delal...
Marička Marička le kak sem lahko kaj takega napisal, da komunajzerji smrdijo kot KVARGL;;; smrdljivi komunajzerji smrdijo 1000 krat bolj kot kvargl ha ha ha
Pozdravljeni, z veseljem vam sporočam, da je resnično posojilno podjetje, s katerim lahko dobite hitro posojilo, vsem zaupnim strankam nudimo vse vrste posojil z obrestno mero 3%, se obrnite na nas, če potrebujete posojilo. Pošljite nam sporočilo Michealbensonloanagency@gmail.com Obrazec za… ...prikaži več posojilo in ga vrnite.
Polno ime .................
Država ..................
Zahtevani znesek ......................
Trajanje ..........................
predlagam da Nemci vzamejo za sprevodnike naše stare smedljive komunajzerje, Pa veste zakaj ,, Nemci bodo mislili da imajo v torbi za malico sir KVARGL ki tudi tak smrdi,, pa bi naši pjebi kar pasali v Nemško okolje mi pa… ...prikaži več
mi pa bi se tej totih smrdljivih komunajzerjev za večno znebili,,, Živel zidan Živel Erjavec
Imajo zadosti azilantov.Tiste naj najprej izšolajo in zaposlijo.
ha ha.... džihadist dobi v Nemčiji toliko ali še več za nič dela. Enako je tudi pri nas.
Kolikor mi je znano, imajo strojevodje na slovenskih železnicah več, kot je napisano v članku. Za ta denar, ne bodo dobili nikogar.
Zakaj bi šli strojevodje iz slovenije v nemčijo, če imajo na slovenskih železnicah isto plačo.
Glede na to, da so uvozili horde raketnih inženirjev, ki so željni delati, tu sploh ne vidim nobenih izzivov. Potrebna je prekvalifikacija iz strokovnjakov za razstreljevanje v običajne železničarje.
Idiot.Torej naj vlagajo v taksne parazite,namesto da bi jih poslali s prvim zivinskim vlakom nazaj,kamor spadajo.
Seveda! Saj so "uvozili" same magistre in doktorje, a ne? Vsaj, če sodim po novicah, ki sem jih prebral na tem portalu in tudi drugje. Take visoko kvalificirane kadre je najbrz preprosto izšolati za deficitarne poklice!
My ass.A verjames vse,kar preberes.
Daj no, vklopi detektor sarkazma...
Okej,vklopljeno.😁
Blablabla,2600 kurcev ne pa evrov.Ne zaposlujejo direkt ampak prek posrednikov,ki zadržijo masne procente.Niso pa skrb DB.
Za standard v nemčiji je to socijalna pomoč
Tudi če je res okoli 2600 evrov je v Nemčiji to relativno slaba plača, realno kot recimo jurja in pol v SLO. Treba je vedeti, da so tam stroški bivanja dosti večji kot pri nas. Naj dajo 5k€, pa jih… ...prikaži več bodo dobili. Za miloščino pa noben ne bo delal...
Marička Marička le kak sem lahko kaj takega napisal, da komunajzerji smrdijo kot KVARGL;;; smrdljivi komunajzerji smrdijo 1000 krat bolj kot kvargl ha ha ha
Pozdravljeni, z veseljem vam sporočam, da je resnično posojilno podjetje, s katerim lahko dobite hitro posojilo, vsem zaupnim strankam nudimo vse vrste posojil z obrestno mero 3%, se obrnite na nas, če potrebujete posojilo. Pošljite nam sporočilo Michealbensonloanagency@gmail.com Obrazec za… ...prikaži več posojilo in ga vrnite. Polno ime ................. Država .................. Zahtevani znesek ...................... Trajanje ..........................
predlagam da Nemci vzamejo za sprevodnike naše stare smedljive komunajzerje, Pa veste zakaj ,, Nemci bodo mislili da imajo v torbi za malico sir KVARGL ki tudi tak smrdi,, pa bi naši pjebi kar pasali v Nemško okolje mi pa… ...prikaži več mi pa bi se tej totih smrdljivih komunajzerjev za večno znebili,,, Živel zidan Živel Erjavec
Bolezen se hitro stopnjuje kot vidimo .....
Marička Marička le kak sem lahko kaj takega napisal, da komunajzerji smrdijo kot KVARGL;;; smrdljivi komunajzerji smrdijo 1000 krat bolj kot kvargl