"Deset let je bil predsednik, mnogo dobrega storil, z dušo in srcem živel za to funkcijo. Prosila ga bom, če ga lahko kadarkoli pokličem, povabim v predsedniško palačo, da mi bo s svojimi nasveti pomagal še naprej," je povedala. Kje… ...prikaži več je Musarjaveva živela zadnjih 32 let ?
Ogledalo in šminku mu podarite in bo zadeva rešena .
Jaz pa upam, da bo nehala s lezenjem v ... vljudnost ali ne, najslabšemu preCedniku ever katerekoli države. Katastrofa. Kakšne nasvete pa lahko od njega sploh dobi. Uaaa... Kakšno razočaranje, sicer sem jo volil v drugo ker sem bil prisiljen… ...prikaži več ma vseeno. Saj večinoma je ajde sprejemljiva, .... ma to je pa res too much.
ta baba nikoli ne bo predsednica Slovencev, mogoče edino Kučana, Jankovica, Goloba in podobne golazni....da bi pa lahko poenotila narod, pa tudi slučajno ni možno, ker ima napadalen in aroganten karatker.
to ne vem...vem pa, da bi bil Logar neprimerno boljša izbira, kot ta kao "neodvisna" kandidatka, ki ima za samo vso levičarsko tajkunsko elito...polega tega je pa še vzvišena, arogantna in napadalna, kar so najbolj nezaželjene lastnosti za predsednika države.
Soljatar,demokratično je izvoljena in zdaj daj mir,meni tudi ni prav svoboda pa ne vem kaj še,izvoljeni so in tako je ,zdaj pa če se na glavo vržeš in z trepalnicam bremzaš,pa ne bo pomagalo.Nekateri imate spomin kot zlata ribica izgleda… ...prikaži več ,zato vam SDS ustreza.
Desničarji so spet ostali z dolgimi nosovi, ki jih vlečejo po tleh. Res je lep dan :)
če si glup, si pač glup...
Delavec, zdaj pa pojdi še na referendum in glasuj za višje davke in nižje plače kreten idiotski. Pol bo šele lep dan govedo neumno.
Čim dlje od Borata, tega zlizanca s S(D)S stranko!
"Deset let je bil predsednik, mnogo dobrega storil, z dušo in srcem živel za to funkcijo. Prosila ga bom, če ga lahko kadarkoli pokličem, povabim v predsedniško palačo, da mi bo s svojimi nasveti pomagal še naprej," je povedala. Kje… ...prikaži več je Musarjaveva živela zadnjih 32 let ? Ogledalo in šminku mu podarite in bo zadeva rešena .
Jaz pa upam, da bo nehala s lezenjem v ... vljudnost ali ne, najslabšemu preCedniku ever katerekoli države. Katastrofa. Kakšne nasvete pa lahko od njega sploh dobi. Uaaa... Kakšno razočaranje, sicer sem jo volil v drugo ker sem bil prisiljen… ...prikaži več ma vseeno. Saj večinoma je ajde sprejemljiva, .... ma to je pa res too much.
Ta bi si morala svoje posnetke za nazaj pogledat ,da bi spoznala, kaj je nakladala in ,kakšna je. Da bi spoznala sebe, ker ne ve ,kdo je.
baba pravi, da bo njena prva službena pot, turneja po zahodnem Balkanu... a res ne vidite, kam nas ta levičarska golazen rine...nazaj na Balkan...
Ogabno kaj ste izvolili. Popolnoma nič lepega ni na njej, ne zunaj, ne znotraj.
hudič babji...
Men je hrček pobegnu en teden ga že iščemo pa ga ne najdemo mačk pri nam ni nobene.
Zahtevaj interpelacijo proti mačkam, ker ne opravljajo svojega poslanstva. Ojoj hrčki !
ta baba nikoli ne bo predsednica Slovencev, mogoče edino Kučana, Jankovica, Goloba in podobne golazni....da bi pa lahko poenotila narod, pa tudi slučajno ni možno, ker ima napadalen in aroganten karatker.
Pa si res Soljatar, očitno Kalimerotov.
kaj je, a resnica boli?
Ajde Soljatar ,koga bi ti imel za predsednika,ni važno tudi če ni kandidiral ,ker me res zanima kateri bi to bil primeren.
Soljatar in koga briga tvoje mnenje in razočaranje. Pri mami boš najbolj na varnem.
to ne vem...vem pa, da bi bil Logar neprimerno boljša izbira, kot ta kao "neodvisna" kandidatka, ki ima za samo vso levičarsko tajkunsko elito...polega tega je pa še vzvišena, arogantna in napadalna, kar so najbolj nezaželjene lastnosti za predsednika države.
Tudi opico je boljše izvolit kot pa SDS
ja sej s takim razmišljanjem res niste nič bolj pametni kot opice.
Soljatar,demokratično je izvoljena in zdaj daj mir,meni tudi ni prav svoboda pa ne vem kaj še,izvoljeni so in tako je ,zdaj pa če se na glavo vržeš in z trepalnicam bremzaš,pa ne bo pomagalo.Nekateri imate spomin kot zlata ribica izgleda… ...prikaži več ,zato vam SDS ustreza.