Slovenija
2507 ogledov

Novosti glede skrajšanega delovnika pri nas

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • PasjaProcesija 18:37 19.december 2024.

Iz nečesa, kar naj bi bil premišljen zakon, se izrisuje zmazek. Možnost koriščenja subvencij za posamezna podjetja kar kliče k zlorabi. Ob najmanjših tržnih nihajih bi konzorciji lahko zbirali naročila le v okviru dela podjetij, del njih pa poslali na ...prikaži več čakanje. Država bi se od pandemijskih zlorab lahko kaj naučila. Bralec mimogrede še izve, da naj bi se zakon financiral iz plač, ki celokupno očitno niso še dovolj obdavčene. Naj delavci zasebnega sektorja poleg javne uprave napajajo še podjetja.

• Skias 23:25 19.december 2024.

Glede skrajšanega delovnika v času pandemije xD Dajte no mi delodajalec niti ni dal papirja pa sem delal do 21:30 se pravi sem šel iz službe, ko bi moral miti že doma. Na srečo nisem srečal policistov. Skrajšan delovnik dober ...prikaži več vic, ko delap po 6 dni deljeni delovnik vsak teden in ti delodajalec noče dati niti dodatka za deljeni delovni čas! Preveč je vse površno.

• Skias 23:21 19.december 2024.

v Sloveniji zdaj znaša 0,06 odstotka in za delodajalca 0,14 odstotka. V Nemčiji 1,25 odstotka, v Avstriji pa po 2,95 odstotka. Kakšne tovrstne odločitve sicer ta trenutek ni na mizi. Potem pa naj dajo še na mizo povišanje plač na ...prikaži več njihov nivo pa bo! Ogromno ljudi, ki plačujejo na kncu nimajo od tega nič!

• bleki 17:38 19.december 2024.

Kaj pa 30 urni delovnik?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.