nepokorscina vseh nas...bi bil edini pravilni odgovor...
ce jih je tak strah za vse nas...se naj skrijejo v svoje luknje...samo jih je zgleda strah pred vsemi nami...
imajo pač neko igračko, nek namišlejn števc in potem se odločijo, da je treba spet zapremzat ... čisti elementi fašizma , žal ... ampak važn, da smo zdravi, vsaj do smrti
zdaj, ko prihaja drugi val covid-19 je ogled tega videa in to skoraj obvezno branje; https://www.facebook.com/stojakovic.marija/videos/10223205968240216/UzpfSTEwMDAwNjM1OTA0NzYzOTpWSzoxODEwMjA4MjYyNDUwMzIy/
Zabitost nima mej in ni omejena na področje. Predvsem takšnih, ki s svojo zabitostjo in večvrednostnim kompleksom obtožujejo druge, da so drugi bolj nagnjeni k prenosu virusov kot pa mi Slovenci. DEJSTVO JE DA VIRUSA NI, umetno ustvarjena-statistično nelogična tvorba… ...prikaži veča koruptivnih kretenov. Konec in pika.
Iz dežja pod kap... A se zdaj že povsem brez prikrivanja norčujejo iz nas ?!
nepokorscina vseh nas...bi bil edini pravilni odgovor... ce jih je tak strah za vse nas...se naj skrijejo v svoje luknje...samo jih je zgleda strah pred vsemi nami...
v petek bo zopet pestro , s kolesom ali brez, sploh ker je nova komanda zbiranje do 10 ... naj začnejo dela nove zapore
toti biciklisti se naj kuj zbirajo gumpci... na take zbore jaz ne hodim...
Pa ta vlada res odloke spreminja iz minute v minuto. Groza 😡😡😡
imajo pač neko igračko, nek namišlejn števc in potem se odločijo, da je treba spet zapremzat ... čisti elementi fašizma , žal ... ampak važn, da smo zdravi, vsaj do smrti
zdaj, ko prihaja drugi val covid-19 je ogled tega videa in to skoraj obvezno branje; https://www.facebook.com/stojakovic.marija/videos/10223205968240216/UzpfSTEwMDAwNjM1OTA0NzYzOTpWSzoxODEwMjA4MjYyNDUwMzIy/
Ne blebetajte, gre v glavnem za Bosance in Srbe, ki se vračajo iz res nevarnih krajev.
Zabitost nima mej in ni omejena na področje. Predvsem takšnih, ki s svojo zabitostjo in večvrednostnim kompleksom obtožujejo druge, da so drugi bolj nagnjeni k prenosu virusov kot pa mi Slovenci. DEJSTVO JE DA VIRUSA NI, umetno ustvarjena-statistično nelogična tvorba… ...prikaži veča koruptivnih kretenov. Konec in pika.