Janša vas ma rad ...predvsem svoje volivce iz podeželja ,ki plačujejo drago gorivo , čeprav je obljubljal ,da bo reguliral gorivo . Glupi narod... kot pravi Jelinčič .
kiha- pa vidiš da Galeb že zdej vse zrihta in porihta, pa še PV ni. samo reče da bo bencin pocenil, pa Janša gre regulirat cene goriv.. škoda da Galeb ne reč da bo šel iz politike, bi Janez šel… ...prikaži več iz politike in stranke. mogoče. ko bi le.da bi le.
le kdaj končno nastopi nova vlada ko bo gorivo pod 1€za liter ... kdaj bomo dočakali to ustoličenje, ker podpora še kar naprej raste, mislim da gre že na 110%, po mojem bo kmalu 120% , če bo pa gorivo… ...prikaži več pod 1€ za liter , bo pa podpora bržkone 150% ... rekordno
hja...na panele na vsako hišo po subvencionirani ceni si pa pozabil. Ampak njegova prva prioriteta bo ureditev RTV in menjava kadrov, potem obtoževanje kako ni denarja in višanje davkov ter ukinitev zakona o dohodnini. Izdelava bojnih načrtov s Covid za… ...prikaži več jesen. Vmes so še lokalne volitve, kjer že tudi pripravljajo načrt. Potem je potrebno še menjati vse vodstvene kadre z bolj "strokovnimi". No v drugem mandatu, se bo pa menda že našel čas in bomo menda že res kaj dobili...tak je plan.
Janša vas ma rad ...predvsem svoje volivce iz podeželja ,ki plačujejo drago gorivo , čeprav je obljubljal ,da bo reguliral gorivo . Glupi narod... kot pravi Jelinčič .
Toplovodar ma vas rad. Vse bo zrihtal. Težava je edino v tem, da milijonar ne razume tebe z 800€ kaj bi lahko počel z višjo plačo.
kiha- pa vidiš da Galeb že zdej vse zrihta in porihta, pa še PV ni. samo reče da bo bencin pocenil, pa Janša gre regulirat cene goriv.. škoda da Galeb ne reč da bo šel iz politike, bi Janez šel… ...prikaži več iz politike in stranke. mogoče. ko bi le.da bi le.
Antikrist gnoj vseh gnojev
zdaj še škodo proračunu dela. naj raje grejo vsi skupaj na dopust.
Opica, a ni toplovodar napovedal, da ti bo reguliral cene?
ce ne vidis, da v sloveniji ni druge, kot da se cene regulirajo, je tezava v tvojem iq
Najlepša hvala, fašist Janša, ampak vseeno bom naslednjič volil tvoje nasprotnike!
Voli gadafija, bos imel vse đabe.
pomagajte mi. ukradli so mi vrtno kosilnico. prepoznavna lastnost, poln tank.
Še vedno dobijo trgovci gorivo po ceni pod 1€ za liter in nabavljajo ga sistematično da izbirajo kupno ceno ker imajo možnost velikih zalog.
Janez hvala za tvojo velikodušnost! Ne bomo te pozabili! Bruh, bruh, bruh!!!
Opica pober se v mehiko. Kako je kaj tam? Imate še vedno največ umorov na svetu? Bruh, bruh, bruh!!!
Glej da se ne boš zadrgnila na kozlecu. Kdo te razume kaj bi sploh rada. Si pa res trčena.
Bo golobnjak dal ceno 0.5 eur pa 2 sončna panela na streho cliota
Tud za 1,67eur za liter bo sistem zgubljal. Težje bo ljudi navadit nazaj. Se bo pač vozilo zgolj nujno, trpel bo pa turizem in trgovine
joj, kako si me razsvetlil, res hvala, da si to povedal ... počutim se razsvetljenega do konca
Mene tudi. Ta ma iq najmanj 160.
le kdaj končno nastopi nova vlada ko bo gorivo pod 1€za liter ... kdaj bomo dočakali to ustoličenje, ker podpora še kar naprej raste, mislim da gre že na 110%, po mojem bo kmalu 120% , če bo pa gorivo… ...prikaži več pod 1€ za liter , bo pa podpora bržkone 150% ... rekordno
Hehe, aplavz-aplavz!
jebi se ti in tvoj aplavz, ti daj aplavz skuštranemu japiju golobčku, ko bo vse postalo urejeno in nastopi SVOBODA ... kaj pa to
Imam skustran obcutek, da ne bova nic ploskala...
hja...na panele na vsako hišo po subvencionirani ceni si pa pozabil. Ampak njegova prva prioriteta bo ureditev RTV in menjava kadrov, potem obtoževanje kako ni denarja in višanje davkov ter ukinitev zakona o dohodnini. Izdelava bojnih načrtov s Covid za… ...prikaži več jesen. Vmes so še lokalne volitve, kjer že tudi pripravljajo načrt. Potem je potrebno še menjati vse vodstvene kadre z bolj "strokovnimi". No v drugem mandatu, se bo pa menda že našel čas in bomo menda že res kaj dobili...tak je plan.