Seveda o tem lahko odloča le minister, poln nakradenega denarja (Adria airways, ipd.) in s ksihtom nabutanega boksarja. Za folk pa itak nič. Naj gre k ciganom vprašat za njihove nepremičnine, nimajo jih a vozijo se z dragimi avtomobili o… ...prikaži več katerih normalna populacija lahko le sanja.
Javna uprava se širi konstantno, ob istem ali manjšem številu zaposlenih v realnem sektorju. Ker pač ne znajo ustvarjati, ampak samo trošiti, je njihov osnovni cilj uvajanje novih davkov, pa čeprav gre za davke na davke, kar ni zakonsko dovoljeno !
Če že moram dodatno plačati, ker mi država vsili njihov izračun naj mi jih z obrestmi povrne, če se dokaže nesposobnost - neznanje njihovih uslužbencev.🤔
Seveda o tem lahko odloča le minister, poln nakradenega denarja (Adria airways, ipd.) in s ksihtom nabutanega boksarja. Za folk pa itak nič. Naj gre k ciganom vprašat za njihove nepremičnine, nimajo jih a vozijo se z dragimi avtomobili o… ...prikaži več katerih normalna populacija lahko le sanja.
Iz ust mu smrdi, ne ve kam bi dal, a ne ministr, z zavozljanimi jajci
Sama komunajzerska kraja.
Lopovi ščitijo lopove!
Če ne boste pridni vas bodo s palico po riti
to ste volili,sedaj pa jamrate.Ta vlada samo jemlje. FUJ
Javna uprava se širi konstantno, ob istem ali manjšem številu zaposlenih v realnem sektorju. Ker pač ne znajo ustvarjati, ampak samo trošiti, je njihov osnovni cilj uvajanje novih davkov, pa čeprav gre za davke na davke, kar ni zakonsko dovoljeno !
Nihče vam ne more dati več, kolikor mi lahko obljubimo. (Večni slogan levičarjev) Ne kradi! Vlada ne mara konkurence.
Plešite, plešite, banda igra!!! Ko bodo volitve, spet volite preklete levičarje!!!
Če že moram dodatno plačati, ker mi država vsili njihov izračun naj mi jih z obrestmi povrne, če se dokaže nesposobnost - neznanje njihovih uslužbencev.🤔
Ali ste poslali dopis tudi Janezu ? Toliko, da ne bo potem kalimero frisa prodajal .
Tebi ne bodo pošiljali, ker si v socialnem stanovanju in ti ni treba nič plačati. Tako da se ne prči brezveze lenuh.
Leoncevski, potegni zadrgo na sotoru in pssst!
Dobro jutro lopovi in k_rve ...ura je 11.
Leonćić pozdravlja svoje kamarade,
Zgleda, da ga nobeden več ne šmirgla. Je postal manj vreden kot smet.