DRŽAVA BO DALA (KDO JE TO DRŽAVA) DAVKOPLAČEVALCI IN DRŽAVLJANI SLOVENIJE.. (NE MINISTRI IN TISTI KI ZAKONE PIŠEJO ) LJUDJE KI SO V SVOBODI ŽE TAKO AL TAKO OBDAVČENI DO VRATU... LENUHE BI NAJ VZDRŽEVALA IN HRANILA TER FINANCIRALA ZA… ...prikaži več NEDELO SOCILNA PODPORA 700€ PA TAKE
Ne morem razumet ampak vsem vladajočim se je utrgalo, to je levim in desnim, vseh barv. Električni avti, 30 ali več jurjev, subvencije se nabirajo preko osnovnih dobrin za življenje....in sedaj še to. Imamo bogataše, ki imajo ogromno nepremičnin (in… ...prikaži več sedijo ali so sedeli na stolčkih kjer so blokirali davek na nepremičnine) sedaj jim bo pa raja plačevala, pa to je ........
Kako lahko država moj denar namenja za take neumne namene? Država, mi, ki smo danes aktivni državljani, nismo povzročili nacionalizacije in nismo odgovorni za posledice in tudi ne bomo dajali svojega denarja za to.
Kako lahko država odloča o moji lastnini glede oddaje? Zakaj ne spremenijo zakonodaje ?
Zato ker jim tako paše,bandi
Država bi morala biti sposobna dobiti (zgraditi, kupiti) 500 neprofitnih stanovanj in ljudem ponuditi možnost preselitve.
Oni so jih zgradili zase,in jih zdaj oddajajo,zato stanovanj ni,za narod se jim svetsko je..
DRŽAVA BO DALA (KDO JE TO DRŽAVA) DAVKOPLAČEVALCI IN DRŽAVLJANI SLOVENIJE.. (NE MINISTRI IN TISTI KI ZAKONE PIŠEJO ) LJUDJE KI SO V SVOBODI ŽE TAKO AL TAKO OBDAVČENI DO VRATU... LENUHE BI NAJ VZDRŽEVALA IN HRANILA TER FINANCIRALA ZA… ...prikaži več NEDELO SOCILNA PODPORA 700€ PA TAKE
Zadnje cajte se počutimo kot v fevdalnem sistemu
Ne morem razumet ampak vsem vladajočim se je utrgalo, to je levim in desnim, vseh barv. Električni avti, 30 ali več jurjev, subvencije se nabirajo preko osnovnih dobrin za življenje....in sedaj še to. Imamo bogataše, ki imajo ogromno nepremičnin (in… ...prikaži več sedijo ali so sedeli na stolčkih kjer so blokirali davek na nepremičnine) sedaj jim bo pa raja plačevala, pa to je ........
Država naj da tem najemnikom njena stanovanja, lastniki denacionaliziranih stanovanj pa naj s svojo lastnino razpolaga po lastni presoji.
Kakšna država neki, JAZ jim bom plačeval razliko???? JAZ......država nima NIČ, NIČ, kdaj boste to dojeli.
Kako lahko država moj denar namenja za take neumne namene? Država, mi, ki smo danes aktivni državljani, nismo povzročili nacionalizacije in nismo odgovorni za posledice in tudi ne bomo dajali svojega denarja za to.
Je sploh še mogoče pasti globje? Seveda je...Holob zmore vse. Sicer pa proti stresu pomaga sonček in morje. :D
Maljevac Mesec in podobni so opravilno nesposobni..
Vsi so isti ! Vprašaj njihove predhodnike kaj so stopili v dobrobit ljudi ?
odlična novica,država torej mi upokojenci bomo plačevali še njim