Pod streho /pod-streho/varcna-hisa
23616 ogledov

Pogoji, pod katerimi vam bo država dala denar, so se izjemno zaostrili

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Garancija 09:09 06.julij 2023.

Krediti bodo za bogate Pogoji, pod katerimi vam bo država dala je naš denar

• matermila 11:41 06.julij 2023.

Samooskrba z elektriko? Ja pizdeki nesposobni, hočem sončno elektrarno,pa se baje nimam kam priklopit. Pa koga vi to jebete?

• jazalen 09:06 06.julij 2023.

Ok, se pravi, da jaz, ki nimam novogradnje oz. nisem začel z gradno pred ali po navedenem datumu, sem prikrajšan za karkoli od subvencije, če namestim zbiralnik oz. sistem za zbiranje deževnice. Hmmm, se pravi, Svoboda me/nas diskriminira. Drugačna razlaga ...prikaži več je nemogoča. Kar se tiče SE, sem spet diskriminiran (kakor tudi ostali seveda), ker je ni moč priklopiti, saj so "mesta" že zasedena. 2x diskriminiran. Zahebal sem se, ker sem se odločil za svobodo. Vsaka šola neka stane, to je tudi res.

• jazalen 09:09 06.julij 2023.

Kljub temu nesmislu in diskriminaciji, sem vgradil (letos januarja) 10m3 rezervoar, ki napaja tako hišo kakor rabo na vrtu. Je pa žalostno videti, kako vsaka politika pelje v smer kapitala, pa je to lahko žnj, sns, sds ali pa svoboda. ...prikaži več Isti drek vse skupaj.

• lojs 11:01 06.julij 2023.

vse te idejo podražijo novogradnje, tako da bo za mlade pare še bolj nedostopno ... vse te novogradnje so najmanj 100.000€ dražje ... res mi ni jasno, zakaj ne forsirajo še samoskrbe s hrano ... aja, človek bo po novem ...prikaži več delal 16ur in ta tako lepa in tehnološko napredna bajta bo samo še za gledat, enkrat zvečer, ponoči, pa še to ne poleti, ker dopust je pa v hrvatiji ... a bo sploh kaj časa za kakšen piknik? ... gluposti na gluposti, na gluposti

• jazalen 09:07 06.julij 2023.

SE povsem strinjam v delu glede višine subvencije. Po drugi strani pa...sem že podal svoje mnenje.

lu.ckyss 07:38 06.julij 2023.

Zaostritve pogojev so logične in potrebne, hkrati pa je smešna višina sredstev, ki se tozadevno namenjajo..Stokrat večja bi morala biti ta vsota in bi tudi lahko bila, če ne bi prejšnja vlada stran metala stotine milijonov za nepotrebne teste, maske, ...prikaži več cepiva, itd...Da neposrednih kraj iz javne blagajne niti ne omenjam..

MuškaKokoš 07:41 06.julij 2023.

so jih fino plačali da so takole delal

torolino 08:07 06.julij 2023.

Zopet bodo revnejši izviseli, bogatuni pa si počrpali denar, ki ga vplačuje vsak davkoplačevalec preko vseh pribitkov in davkov.

• sršen 08:25 06.julij 2023.

Prejšnja vlada je delala teko, kot cela EU, zdajšnja pa meče denar na Metelkovo - NVO.

• h4ck3r 09:07 06.julij 2023.

Lukić se popolnoma strinjam s prvim delom zapisa...je pa drugi del popolnoma zgrešen...denarja je dovolj(sa, saj smo ga dobili kar precej vrnjenega, samo porablja se ga sedaj drugače. Zakaj pa so sredstva v resnici tako majhna? Le tako lahko odpreš ...prikaži več več razpisov in prikažeš svoje delo kot zelo uspešno. Bomo še poslušali koliko razpisov so odprli in subvencij podelili. ;-)

• matermila 11:40 06.julij 2023.

lukić,vedno ko prebiram tvoje komentarje se sprašujem, kje za vraga spiš, da te ne ukradejo? Takih veleumov v SLO res manjka.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.