Slovenija
44671 ogledov

Novica, ki se je bodo uporabniki Telekoma pošteno razveselili

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • h4ck3r 16:10 04.december 2023.

"TV-programa za pse Happy Puppy in Dog TV"...pa če ta svet ne gre v k****...hja zdaj samo še vidim kako sosedov pes gleda TV, stari pa zraven čaka da bo lahko gledal šport. :D

• Kojak 20:32 04.december 2023.

Mislim, da je to program za lastnike psov ne prav za pse :)

• h4ck3r 07:08 05.december 2023.

Bi bilo bolj razumljivo ja...piše pa "za pse" in se "s psi". :-)

• Burja 16:37 04.december 2023.

Ha! Kar sedaj ponujajo, plačamo skozi celo leto z višjo naročnino in ukinitvijo določenih programov. Hvala lepa za sodelovanje!!!

• mark079 18:50 04.december 2023.

Sam bom vesel, ko bodo napeljali optiko. Zdaj pa za baker plačujem enako vsoto kot oni z napeljano optiko. Že tukaj sem lahko razočaran, ne pa vesel. Briga mene za pasje kanale, svet je že tako ves zmešan. Pa dopovej psu kaj gleda!

Zala 19:44 04.december 2023.

Všeč so mi vaši komentarji. Naš pesjaček se ne zmeni za televizijo. Mi pa tudi ne preveč. Tako, da nam je vseeno kaj Telekom ponuja.

• Ender3 16:07 04.december 2023.

Državni Telekom oglašuje nekaj, kar ima T-2 že nekaj dni v uporabi. Folku pa ni do takšnih daril, ker si vsebine išče po lastni izbiri in dovolj je, da ima internetni priključek. Streamaš tisto, kar te v danem trenutku veseli ...prikaži več in zanima..Zakaj le bi v pametu moral prenašati vso komercialno navlako, ki postaja v tem letnem času obsesija za večino poslušalcev in gledalcev pa golo norčevanje..

Iuckyss 16:30 04.december 2023.

Moj pes gleda le dokumentarce , Happy Puppy je za Majhentića in njegove podkletene...

• rd2dmk2 20:48 04.december 2023.

fantje in dekleta, le pred tv. no hitro. pa gledat reklame in naročat vse po vrsti. sampotem ne jokat tukaj kako je prazen priftošn in so kao davki previsoki in vlada kriva za vaš finančni polom. psa pelte na sprehod, ...prikaži več ne pa pred tv, boste vidl kako vas bo rad imel, še posebej, če boste na sprehu brez mobiltelca in boste najd kakšno palco in mu jo parktat vrgl. ampak kajhočem volk vsak dan izgubi po miljon sivih celic ki jih požgejo reklame na TV in članki na FB in X-u. pa ne pozabit, pijte čaj!!

MK_NSFW 08:32 05.december 2023.

jebo vas balkan

• Jurij Krapež 21:33 04.december 2023.

Naročniki mega hd paketa pa nič lahko bi za naročnike odprli vsaj hbo, sicer pA ITAK MENJAM OPERATERJA ŽE JUTRI GREM NA A1 za ceno istega paketa plus mobilni telefon za pol cene.

• darefoks 08:13 05.december 2023.

ponujajo vezavo za polovično ceno bedaki

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.