Hm...pri vseh psih, ki sem jih dosedaj kupil so bili že čipirani v leglu, saj to že dolgo obstaja: čipiranje mora izvesti vzreditelj. Če pripelješ k veterinarju nečipiranega mladička imaš težave - ti in vzreditelj (vsaj tako so mi nedavno… ...prikaži več ob nakupu razložili).
Kar se ostalih sprememb tiče jih pa pozdravljam. Seveda se bo tu posledično hitro pojavil problem prenatrpanosti zavetišč in posledično slabih razmer za živali...
Vesel Božič vsem...! https://www.youtube.com/watch?v=lqqZjhc9AQg
Čas je že, da se to uvede, pa ne bo več izgubljenih psov in mačk.
Hm...pri vseh psih, ki sem jih dosedaj kupil so bili že čipirani v leglu, saj to že dolgo obstaja: čipiranje mora izvesti vzreditelj. Če pripelješ k veterinarju nečipiranega mladička imaš težave - ti in vzreditelj (vsaj tako so mi nedavno… ...prikaži več ob nakupu razložili). Kar se ostalih sprememb tiče jih pa pozdravljam. Seveda se bo tu posledično hitro pojavil problem prenatrpanosti zavetišč in posledično slabih razmer za živali...
Kdaj bojo čipirali mene in moje otroke?Samo vprašam.
Takrat, ko boste začeli lajat. Po želji tudi prej.
Saj si že le tega še ne veš.
V nekaj letih bomo čipirani zagotovo. Si bodo že izmislili kak razlog, recimo preprečevanje pranja denarja.
No ja, če imaš tako močno željo po tem, se oglasi na veterinarski postaji. Se boste že dogovorili.