Vse se spremeni... .Si lahko priden delavec čez delodajalčeve oči...,pa ti lahko po cca.25-30 let reče,ne bo mi zneslo.Mogoče,če spet zalaufa,se slišiva.
Torej jankovićev odlog plačila DDV v višini 6 milja evriča , cerka 5-6 let nazaj, še velja.. zaradi tega, je dobila direktorica fursa grozilno pismo napram otrokom
To meni popolnoma nič ne pomaga, ker se mi plača ne dvigne niti za 1. cent!!! S tem da sem na minimalni plači!!!
Podjetniki se bodo še naprej bogatili in izkoriščali delavce ki se jim nebo nič spremenilo.
Vse se spremeni... .Si lahko priden delavec čez delodajalčeve oči...,pa ti lahko po cca.25-30 let reče,ne bo mi zneslo.Mogoče,če spet zalaufa,se slišiva.
Davke so odpisali eliti !
Jaji jajo hojs pa yoyo... .Vsepovsod te je polno,tudi na TV3 si prisoten.Ja,kaj naj mi s tabo problematični @Leon...?
Pusti ti yoyota,ko s kantico bencina polije... .Ne bo propadel,yoyo je ko iz videa,ULTRAVOX - HYMN.
Šircelj s predlogom zamuja že kakšno desetletje-multimilijonarjem je še vsaka vlada do sedaj odpisala davke......
Davek na plače ukinite, pa bo vse gladko potekalo.
Torej jankovićev odlog plačila DDV v višini 6 milja evriča , cerka 5-6 let nazaj, še velja.. zaradi tega, je dobila direktorica fursa grozilno pismo napram otrokom