Strah in pritisk je treba vzdrževat, ker samo tako lahko pripraviš narod, da upošteva še tako nelogične in neumne ukaze oziroma ukrepe.
O jebem ti, kam je Slovenija prišla. Žalostno, a žal resnično.... 😡 😡 😡
Jamrat ne bo dovolj.
Vem, samo qurac, če sem sam. Kdo bo prišel pred parlament??
Ja vem, sem se prepričal osebno 20. t.m.
S političnimi strankarskimi interesi trenutne politike, brez strategije je ta vojna izgubljena. Poraženci bomo vsi, škodo pa bodo plačevali še naši zanamci, če seveda preživimo.
Dokler nas bo vodil obramboslovec ni nobene možnosti da se spravimo iz tega dreka kamor nas je pripeljal tovariš danes pa gospod JJ.
Vse slabše vam kaže, se strinjam, pa še slabše vam bo, samo ko pride pravi čas za obračun.
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Strah in pritisk je treba vzdrževat, ker samo tako lahko pripraviš narod, da upošteva še tako nelogične in neumne ukaze oziroma ukrepe.
O jebem ti, kam je Slovenija prišla. Žalostno, a žal resnično.... 😡 😡 😡
Jamrat ne bo dovolj.
Vem, samo qurac, če sem sam. Kdo bo prišel pred parlament??
Ja vem, sem se prepričal osebno 20. t.m.
S političnimi strankarskimi interesi trenutne politike, brez strategije je ta vojna izgubljena. Poraženci bomo vsi, škodo pa bodo plačevali še naši zanamci, če seveda preživimo.
Dokler nas bo vodil obramboslovec ni nobene možnosti da se spravimo iz tega dreka kamor nas je pripeljal tovariš danes pa gospod JJ.
Vse slabše vam kaže, se strinjam, pa še slabše vam bo, samo ko pride pravi čas za obračun.