V spomin na precej kontroverznega Mcafeeja (bogataš, kripto-prevarant, verjetno tudi kriminalec, nazadnje pa še ''samomorilec'' - ker je preveč vedel), a luciden opazovalec, v originalu ''A world in which dogs write poetry is more believable than the world as seen… ...prikaži več through the eyes od the media.''
Z enostavnim domačim spletnim delom v prostem času zaslužim več kot 15.000 EUR. Sem redni študent in samo s tem, ko sem dve uri opravljal to službo, sem prejšnji mesec s tem delom zaslužil 17.528 EUR.
......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
V spomin na precej kontroverznega Mcafeeja (bogataš, kripto-prevarant, verjetno tudi kriminalec, nazadnje pa še ''samomorilec'' - ker je preveč vedel), a luciden opazovalec, v originalu ''A world in which dogs write poetry is more believable than the world as seen… ...prikaži več through the eyes od the media.''
Bill Gates-a tudi čaka podobna usoda,kljub milijardam vseeno nima nič
Dan D nastopa v Mariboru v juliju ....
Zeleni bomo, ko se narod dvigne in uniči virus FAŠIZMA, ki razsaja in se širi.
Z enostavnim domačim spletnim delom v prostem času zaslužim več kot 15.000 EUR. Sem redni študent in samo s tem, ko sem dve uri opravljal to službo, sem prejšnji mesec s tem delom zaslužil 17.528 EUR. ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦