Če številke niso prirejene, realne in se bo takšno stanje nadaljevalo, potem je prekuženost večja, kot se pričakuje. Asimptomatski brebolevniki imajo pri tem pomembno vlogo.
tudi jaz nisem verjel pa mi je potrdilo pokazal,njemu sicer prav prišlo ha ha ha.pravijo da je 1% možnosti napak .Pa če se nobeden ne zapikne v to pa se dela kar se hoče
V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil pred dvema mesecema in v prvem mesecu sem brez spletnih izkušenj prejel 20569 EUR.
......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Če številke niso prirejene, realne in se bo takšno stanje nadaljevalo, potem je prekuženost večja, kot se pričakuje. Asimptomatski brebolevniki imajo pri tem pomembno vlogo.
prirejajo številke ziher,nijz pošilja potrdila kljub temu da se niso testirali kamoli cepili ,videl potrdilo in poznam človeka
krucefiks 👍morda imaš prav, nekateri indici to potrjujejo.
tudi jaz nisem verjel pa mi je potrdilo pokazal,njemu sicer prav prišlo ha ha ha.pravijo da je 1% možnosti napak .Pa če se nobeden ne zapikne v to pa se dela kar se hoče
V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil pred dvema mesecema in v prvem mesecu sem brez spletnih izkušenj prejel 20569 EUR. ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Število okužb je obratnosorazmerno številu cepljenih!
imam občutek, da se namerno čimmanj testira ali pa celo sploh lažno prikazuje nizke cifra, da bi ljudje čimprej turistične bone izkoristili.