Šport /sport/nogomet
9 ogledov

Nove kazni za Maribor in Olimpijo

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žurnalček 20:23 13.maj 2016.

    Kdaj misli tale kljukec kaznovati Koper zaradi strahotne varnostne napake , ker ni na glavni tribuni naredil varnostne cone po polovici tribune med gledalci iz LJ in gledalci in navijači Kopra. Ko sem zagledal prva navijača O na tej tribuni ...prikaži več sem vedel , da bo prišlo do pretepa. V kletki za golom je bilo 250 Zmajev , medtem ko so bili pa med publiko vsi nekdanji vodje Dregonsov ter še enih 200 Zmajev , ki bi sodili v drugo kletko za golom . Ko so videli , da so pomešani navijači in publika obeh strani , bi moralo vodstvo KP preseliti svoje na nasprotno tribuno , ker je bilo Koprčanov manj. V momentu pretepa , so hoteli Zmaji za Golom podreti ograjo , da bi ššli v pomoč svojim na glavni tribuni. Samo zahvaljujoč takojšnji intervenciji PPE in razdvojitve , do tega ni prišlo !Zopet za tegale disciplinskega kljukca , bil sem uradna oseba na tej tekmi in zopet vem kaj govorim !

  • Žurnalček 20:05 13.maj 2016.

    Rogelj očitno ni gledal tekme al je pa zagrižen ŠTAJERC , kajti če je katera skupina zaslužila DRASTIČNO KAZEN tam do 20.000€ so to Viole , ki niso zmetale za gol dve baklje kot Zmaji ampak 10 bakelj pred gol ...prikaži več in proti golmanu , ter kar je najbolj stražno eno raketo tudi med publiko na polno in sedečo tribuno C24! Takrat bi morala posredovati PPE , vendar oni rajši gledajo tekmo , kot pa da bi zaščitili državljane . Zaradi te bakle je publika Viole začela zmerjati , še enkrat publika in ne Zmaji ! Kar se pa tiče Zmajev so bili pa solidni celo tekmo , po koncu in 50min. po tekmi so pa EDINI krivci za nerede želve PPE . Niso imeli nobenih pravic ZADRŽEVATI državljanov 1 uro na stadionu in to zaradi tega, ker so Viole razbile avtobuse in niso imeli prevoza! Kaj zdaj to briga Zmaje ! Še večji hec je pa ta , da je bilo med normalno publiko tolko pripadnikov Zmajev , oni so bili spuščeni normalno, da bi lahko oni napadli Viole na sprehodu do žel. postaje.

  • Žurnalček 20:09 13.maj 2016.

    nadaljevanje Ž: Ko sem oa jaz iskal pomoč dveh Želv zaradi odstranitve dveh , ki nista imela karti za tribuno C25 , jih pa nisem mogel priklicati , kajti za njih je bila važnejša tekma !!!! Da bil senm uradna ...prikaži več oseba na tej tekmi , da ne tale Štajerc mislil , da govori navijač O. Nisem videl ne 1. gola , ne penala , samo žogo v mreži po 2. golu , ker sem imel veliko dela , medtem ko Želve lahko napišejo reportažo s tekme!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.