Ni ti potrebno biti poznavalec trga in cen da veš da dvig cen in/ali davkov ne primpomore h konkurenčnosti. Ampak očitno take floskule kot so jih napisali nekateri sprejmete. Kaj čmo. tudi take imamo.
Še dobro da smo imeli poplave, ker postajajo izgovor za vse...dviganje cen, nove prispevke, neoperativnost vlade, menjave ministrov, itd...ni da ni, voda je res vsemogočna.
Skratka, bencin bi bil lahko cenejši za več kot 10 centov, pa je pocenitev samo za 5,2 centa. Razlika gre za potovanja javnih uslužbencev v New York in "nevladnikom" za pripravo strategij, študij, usmeritev...
Še dobr, da mam že dobre 2 leti panele na streh & tankam kr doma kadar-koli ter koliko-r hočem; pa še 0 me ne stane & je moj e-avto vedno "ready 2 go"... to je [bila] res pametna naložba v hiši.
Ajga neki pa; še mačka se ne gon zaston a'ne... torej doma smo si lepo razdelil & še 5 let bomo mesečno plačeval isto ~ 160€ z zavarovanjem PV preko gen-i ter >brez obresti<. Strošk elektrike je minimaln napram prejšnjemu… ...prikaži več kurilcu.
Če pa to ni tanajboljša dolgoročna naložba doslej & še subvencijo smo dobil od države, kot tud na BEV & toplotno črpalko [več k 11k€] 💪😉👍
Ko ti nekdo pove da z diganjem trošarin dela ceno bolj konkurenčno sta možnosti samo dve. Ali je sam bedak ali ima tebe za bedaka.
Morda je to zgolj za to, da se pišejo komentarji velikih poznavalcev trga in cen..
Ni ti potrebno biti poznavalec trga in cen da veš da dvig cen in/ali davkov ne primpomore h konkurenčnosti. Ampak očitno take floskule kot so jih napisali nekateri sprejmete. Kaj čmo. tudi take imamo.
Golob potrebuje denar za legalizacijo migrantov.
🕊 potrebuje denar za poplačilo dolgov, ki jih je naredila prejšna vlada!
Hasan, če bi Janez vladal bi čez noč legaliziral vožnjo par-nepar. Srečnež si, da tega nisi doživel. Prava jugonostalgija za sekto SDSa..
Kot osveščen potrošnik bom seveda še naprej raje podpiral hrvaški proračun.
Enako, vsak teden točim gorivo v Hr in podpiram njihov proračun.
Temu Janez pravi ljubezen do domovine ali domoljublje. Ljubezen do kockastih imajo v genih.
Ender3, temu jaz pravim ljubezen do svoje denarnice!
Še dobro da smo imeli poplave, ker postajajo izgovor za vse...dviganje cen, nove prispevke, neoperativnost vlade, menjave ministrov, itd...ni da ni, voda je res vsemogočna.
Skratka, bencin bi bil lahko cenejši za več kot 10 centov, pa je pocenitev samo za 5,2 centa. Razlika gre za potovanja javnih uslužbencev v New York in "nevladnikom" za pripravo strategij, študij, usmeritev...
Še dobr, da mam že dobre 2 leti panele na streh & tankam kr doma kadar-koli ter koliko-r hočem; pa še 0 me ne stane & je moj e-avto vedno "ready 2 go"... to je [bila] res pametna naložba v hiši.
In koliko 1.000€ si vrgel v to kar praviš, da je zdaj zastonj?
Ajga neki pa; še mačka se ne gon zaston a'ne... torej doma smo si lepo razdelil & še 5 let bomo mesečno plačeval isto ~ 160€ z zavarovanjem PV preko gen-i ter >brez obresti<. Strošk elektrike je minimaln napram prejšnjemu… ...prikaži več kurilcu. Če pa to ni tanajboljša dolgoročna naložba doslej & še subvencijo smo dobil od države, kot tud na BEV & toplotno črpalko [več k 11k€] 💪😉👍