Avto /avto/na-strom
10988 ogledov

Nova priljubljena tarča avtomobilskih tatov

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Lorraine_Johnson 11:36 03.julij 2021.

Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

• lada 11:02 03.julij 2021.

kdaj bodo zaćel pobijat 2x pećene ? ?

• djdj 18:38 03.julij 2021.

Bla bla... Mogoče 200 € dobijo za polnilno postajo. Kg čistega bakra je na trgu cca 5€. Računajte koliko 10 metrov kabla bi morali ukrasti, da bi prišli do 200€ + to ni čist baker(izolacija kabla). Verjetno od polnilnice ni ...prikaži veči 41M kabla(1 meter sem prištel).

• djdj 18:42 03.julij 2021.

Ne se opirati na izračun dolžine kabla. Nisem podal pravilnega rezultata, ker je dolžina kabla(za 200€), odvisna od preseka vodnika.

• rd2dmk2 10:00 03.julij 2021.

namest bakra naj uporabijo železo tako kot pri kablih v PC-jih. pa bo mir. drugače pa .. firme nimajo dobave, pa kupijo kjer koli že je. nasrkal bo itak spet končni potrošnik, ki bo moral sam za vso varnost skrbet, ...prikaži več nihče pa ne bo zagrabil za jajca tovarnarje in trgovce, ki bodo odkupovali ukradene kable. naj Amazon in Ebay odgovarjata ob prodaji ukradene robe, ne pa samo da služita.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.