Za aktiviste bo itak, nočna mora in kost za neobrzdano glodanje. Morali se boste počasi postaviti v bran koprivam, sicer se jim slabo pišem Nič več ne bo tako kot, vam je bilo. Luzerji, sami ste si krivi .
Jaz mislim da niso v transu, ampak kolk vidim đđ je bolj zmeden kot v transu ! Trans šele sledi, ko se bo pacient zavedal svojega POČETJA!! Ampak za to je potrebna zdravniška OSKRBA!!!!!! Urška POMAGAJ!!!!!!!!🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇
Toma, nekateri še vedno živite v pravljicah noriškega kraljestva. Princ teme je izgubil kompas in gre pravi usodi naproti. Ostal bo le grenak spomin in naj, bolj počiva v miru.
Tako se dela! Če so prestali vse potrebne procedure so torej ustrezni. Samo problem je bil ker niso bili častilci lika in dela tovariša Tita.
Čestitka tudi ga.Dominiki še eni sijoči zvezdi nove vladne garniture. Srečno !
Zvezda najbolj sije preden ugasne.
To bo supernova!
Za aktiviste bo itak, nočna mora in kost za neobrzdano glodanje. Morali se boste počasi postaviti v bran koprivam, sicer se jim slabo pišem Nič več ne bo tako kot, vam je bilo. Luzerji, sami ste si krivi .
Ups tovariša Twita
Anion6anion 👍mu je dala tinte pit. Gesta, ki bo šla v povest !
kaj je komunjare, a ste u transu?
Jaz mislim da niso v transu, ampak kolk vidim đđ je bolj zmeden kot v transu ! Trans šele sledi, ko se bo pacient zavedal svojega POČETJA!! Ampak za to je potrebna zdravniška OSKRBA!!!!!! Urška POMAGAJ!!!!!!!!🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇
Bljitva. Radi te imamo. Drzi se decko
Najbolj mi je smešen izraz kopriv "komunjare",ker največji med največjimi "komunjarami" je ravno njihov idol JJ!!!
To je sedaj vaša "Svoboda". Širite se, le kar. Saj bomo mi bedaki vse plačali. Norme jim postavite.
Vse super duper! Kar naenkrat smo se zbudili v pravlično deželo. Se vam ne zdi, da je enostavno prelepo, da bi bilo res?
Toma, nekateri še vedno živite v pravljicah noriškega kraljestva. Princ teme je izgubil kompas in gre pravi usodi naproti. Ostal bo le grenak spomin in naj, bolj počiva v miru.
Res se zdi prelepo, a le zato, ker je bilo do zdaj tako moreče in črno ... Ampak tako hudo, kot je bilo v Janšizmu, sigurno nikoli ne bo. 🤞😁🥳