Slovenija
7350 ogledov

Nova odločitev v UKC Lj zaradi "neslutenih razsežnosti razvoja epidemije"

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • miho 17:15 29.oktober 2020.

13 let rabijo, pa še ni končano? Malo me spominja na gradnjo sikstinske kapele v srednjem veku, ne pa na gradnjo bolnišnične stavbe v 21. stoletju...

ovca 16:43 29.oktober 2020.

No,pa dajmo ns horuk. Poleti ni bilo casa,je bilo treba riti namakat. Sedaj pa vse na hitro in seveda slampasto. Narod bo tako ali tako vse placal.

• blayo 17:09 29.oktober 2020.

Noben ni predvideval, da je folk res tako neumen, da se jim bo ratalo okužiti med sabo v takšnem obsegu. Narod bo plačal lasno neumnost, tako kot vedno.

• timja 18:40 29.oktober 2020.

blayo kdo pa je pustil odprto hrv mejo konec julija in avgusta ?? mi, meni se je gladko hebalo zanje in njihovo mlako, ker že leta ne hodim k prepotentnežem na morje! še danes so vsi kafiči v purgi odprti ...prikaži več in veselo delajo na polno- info iz prve roke, mi pa se držimo vsega...zaprimo že enkrat meje z njimi, kot je to naredila madžarska...ne pa jim vlada liže dupe

• blayo 18:56 29.oktober 2020.

Od 15. avgusta ko so mejo "priprli", do 7. septembra, ko naj bi se pokazal vpliv hrvaških vnosov se ni zgodilo nič. Porast okužb v SLO se je začel šele po 7. septembru.

• timja 20:43 29.oktober 2020.

malo morgen

• blayo 21:58 29.oktober 2020.

Kaj malo morgen? Poglej grafe na sledilniku in ne palamudi.

• 89943da6c76f273b8ff347bd3224d5d4e3bf388c 08:39 30.oktober 2020.

Kako, da noben ni mogel predvidet??? To je enostavna matematika. Projekcije so bile narejene in neprestano se je govorilo o jesenskem valu epidemije.

• blayo 10:16 30.oktober 2020.

Ne ne, vi ste govorili da je vsega konec in da je korona fake. IJS je pa sproti vsak teden prilagodil projekcije vašemu neumnemu obnašanju in zagovarjanju flat-earth teorije.

• timja 23:56 31.oktober 2020.

blayo budalo, če ne veš se je moralo najprej v avgustu ukužiti vsaj 100 ljudi, ki jih statistika ni zaznala ali jih ni hotela...nato teh sto po enem tednu še nekaj 200 itd po treh tednih eksponencialno, in tvoj firer ...prikaži večr bi lahkopreprečil to z zaprgtjem meje in basta...kapiš

• blayo 02:29 01.november 2020.

Ti hočeš mene prepričat, da so se Slovenci na Hrvaško hodili zabavat, potem je pa 100 okuženih od tam v Slovenijo pretihotapilo virus, nakar se je ta virus razširil med prebivalstvo kljub vestnemu upoštevanju vseh priporočil in ukrepov? Torej ti ...prikaži več si mnenja, da če bi Slovenija takrat zaprla meje, bi bila danes oaza brez okužb sredi EU? A si še koga seznanila s to zanimivo teorijo razen parih tukaj na zurnal24?

• blayo 02:31 01.november 2020.

Po tvoje bi torej zaprtje meje takrat rešilo vse težave, ki jih noben od kasnejših ukrepov ni? Koliko časa pa naj bi bila meja zaprta?

• Ender3 17:22 29.oktober 2020.

Lepo, ampak strokovnega kadra, se pa ne da projektirat. Kdo bo v tej tekmi z virusom zmagovalec je predvidljivo le vlada se tega ne zaveda. Ukrepe so porabili, veliko časa pa zamudili.

• Laznivi 17:10 29.oktober 2020.

Vprasajte za resitev Potrca & company dokler se lahko govorijo

• lulibuc 08:34 30.oktober 2020.

Je bolj verodostojen od tvojega tvitkota.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.