Priznam in se kesam. Priznam, da sem imel do včeraj še 1.5 promila upanja, da mogoče pa JJ le premore kanček državotvornosti in samokritike. Danes se res samo še kesam, ker sem upal. Človek ne zna KPK pojasniti izvora svojega… ...prikaži več premoženja. In to v vrednosti več kot 200.000€. In zdaj bo vodil miljardne državne finance....... KONEC JE. GOTOFI SMO!
Tako.. in je SDS že skoraj KPS. Še Erjavc in Hojs se pobereta in bo oblast 100% v rokah SDS. Janša se razglasi za dosmrtnega predsednika, ker brez njega bo Slovenijo zadel najmanj meteorit, himna SDS postane državna himna. Juhej!
»Upreti se poniževanju intelekta ljudi«http://www.mladina.si/120131/upreti-se-ponizevanju-intelekta-ljudi/
Top... top shit!
Ma kaj navajaš to boljševistično trobilo !!
Mislm, da bomo rabil pomoč NATA, da nas reši diktatorja :)
Zakaj bi imel še enega posrednika, evo, je šel sam za finančnega ministra :) Obramboslovec in romar v Jajce je postal finančni minister. Burleska.
Te kombinacije me spominjajo na rubriko: "Saj ni res..pa je" . Žal!
MENIM, DA LJUDMILA NI ZA TO - PREVELIKI JE BALANSERO!!!
»Upreti se poniževanju intelekta ljudi«http://www.mladina.si/120131/upreti-se-ponizevanju-intelekta-ljudi/
Mladina je zate boljševistično trobilo, Reporter pa verjetno glasnik resnice. Se motim?
Tako se dela. Gombocevo pa naj predlaga za ministrico za šolstvo.
Čeprav jo vidim tudi kot finančno ministrico. Na banki je delala in odlično priporočilo ima. :)
Priznam in se kesam. Priznam, da sem imel do včeraj še 1.5 promila upanja, da mogoče pa JJ le premore kanček državotvornosti in samokritike. Danes se res samo še kesam, ker sem upal. Človek ne zna KPK pojasniti izvora svojega… ...prikaži več premoženja. In to v vrednosti več kot 200.000€. In zdaj bo vodil miljardne državne finance....... KONEC JE. GOTOFI SMO!
Pa sem imel prav za ljudmilo, kaj pa drugo - to je vse dejanje iz obupa- moj darkec, klobo, in drugi, žal, odjebali ste!!!
Pizdite a pizdite levaki. Vas je Janša spet scat peljal!
Komaj čakaš,da oblast prevzamejo;ata-pampers.bonsai in stopetinšestdesetorazredna tema.kaj?Takrat pa bo prihajalo do spontanih orgazmov,kaj?
Čak, ni trikrat za rečt :)
treba si je teren naštimat, da bo roka lažje v marmelado lezla neopazno.
Tako.. in je SDS že skoraj KPS. Še Erjavc in Hojs se pobereta in bo oblast 100% v rokah SDS. Janša se razglasi za dosmrtnega predsednika, ker brez njega bo Slovenijo zadel najmanj meteorit, himna SDS postane državna himna. Juhej!