Kako nameravajo ukrepati "strokovnjaki " IJJ ob epidemiji nasilja in morije ? Dokler se to dogaja za domačimi zidovi vas ne skrbi .Problem bo ,ko se nasilje prenese med množico .
Čudno, kajne? A ne bi malo povprašali to mafijsko krizno skupino kje je vzrok za vse to? Je že več žrtev od umorov in samomorov, kot od te kvazi umetne gripe.
Financiranje in naložbe Pozdravljeni, jaz sem gospod Marjan Tetickovic, poslovnež slovenskega porekla, vendar živim v Franciji. Strinjam se, da vam pomagam pri vseh prošnjah za posojila, financiranje in naložbe v znesku od 5.000 do 10.000.000 EUR po stopnji 3% na… ...prikaži več mesec in za obdobje od 1 do 30 let. prosim kontaktirajte me, če vas zanima.
E-naslov: tmarjan24@gmail.com
WhatsApp: +1 219 268 51 08
Viber: +38671391409
Lep pozdrav g.
Kako nameravajo ukrepati "strokovnjaki " IJJ ob epidemiji nasilja in morije ? Dokler se to dogaja za domačimi zidovi vas ne skrbi .Problem bo ,ko se nasilje prenese med množico .
Saj že imaš problem v lastni vrsti, ki se ob petkih sprehaja po prestolnici. Pri sebi reši najprej.
Važno, da smo varni pred virusom in telesno zdravi, vse ostalo ni pomembno.
Čudno, kajne? A ne bi malo povprašali to mafijsko krizno skupino kje je vzrok za vse to? Je že več žrtev od umorov in samomorov, kot od te kvazi umetne gripe.
To je v Slo.že stara navada,nič novega.
Financiranje in naložbe Pozdravljeni, jaz sem gospod Marjan Tetickovic, poslovnež slovenskega porekla, vendar živim v Franciji. Strinjam se, da vam pomagam pri vseh prošnjah za posojila, financiranje in naložbe v znesku od 5.000 do 10.000.000 EUR po stopnji 3% na… ...prikaži več mesec in za obdobje od 1 do 30 let. prosim kontaktirajte me, če vas zanima. E-naslov: tmarjan24@gmail.com WhatsApp: +1 219 268 51 08 Viber: +38671391409 Lep pozdrav g.
Gnoj, kako lahko pod tak članek lepiš te svoje nategunske oglase???
Star sem 91 let. Ali mi kot velik poslovnež urediš kredit 500.000 za dobo 30 let. Če ne si pa navaden seronja in odjebi pa si ga drkaj v Franciji.
Gospon Tetićković,jaz rabim donacijo in ne posojila.
Spizdi govedo nesramno!!!
ma res si štupido kretenski...raje daj šolde revnim družinam,lačnim otrokom.
Če ti živiš v Fr.jaz živim v Turčiji.Rabim 4.490eu.Pridem s kolegi,če te ni.....