Slovenija
28422 ogledov

Nov zastoj, nova neumnost. Tokrat poklicnega voznika

Komentarjev 21
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Naklonsky 07:37 28.julij 2023.

Še dobro, da vsaj nekaj reda opravi avtocestna policija, ki s svojo prisotnostjo opozarja in kaznuje neodgovorne posameznike.

Garancija 08:40 28.julij 2023.

Vidi se firma,vidi se tablica,pa potem vse tiho je bilo

• nostradamus 08:07 28.julij 2023.

avtocestna policija ??? kje pa so ??

• AnGus 12:56 28.julij 2023.

Ja, pa res, le kje so... neumno vprašanje, to je bila prva stvar, ki jo je Bobnarjeva ukinila! Nepotrebno, predrago, skorumpirano... https://www.24ur.com/novice/slovenija/bobnar-pri-projektu-avtocestne-policije-gre-za-sume-kaznivih-dejanj.html

• Naklonsky 15:22 28.julij 2023.

Ukinitev AC policije je bil Taubijev projekt!

Garancija 08:33 28.julij 2023.

Pa me zanima,če taka vožnja kazniva?

• jernej16 11:13 28.julij 2023.

Je ni, jo je Golob ukinil.

• alen04 12:32 28.julij 2023.

Upravi in policiji se pošlje posnetek idiota. Policija opravi svoje delo, uprava podje tja, kjer je bebec zaposlen pa svoj del naloge. Zadeva zaključena. Dejstvo je, da je veliko takih primerov danes in verjetno jih bo samo še več. Karma ...prikaži več je prasica. Morda bo jutri voznik avtobusa potreboval našo pomoč, vprašanje, če bomo lahko dovolj hitri.

• AnGus 12:57 28.julij 2023.

In kaj lahko policija sploh naredi na osnovi nekega video posnetka?

• SlavkoKrizman 12:58 28.julij 2023.

Od kdaj so posnetki sprejemljivi na sodišču?

• alen04 08:14 01.avgust 2023.

Angus, slika, posnetek je vedno in vedno bo bolj verodostojen dokaz kakor pričanje. precej žalostno, da glede tega niste seznanjeni. Slavko, odgovor sem že napisal, v podrobnosti se ne bom spuščal. Obema svetujem, seveda, v kolikor sta v dilemi....preizkusita moje ...prikaži več trditve. Storitta kaznivo dejanje, prekršek, karkoli kar ni v skladu z zakonodajo, odlokom, uredbo...seveda glejta, da vaju bo nekdo posnel in prijavil, pa poročajta seveda.

• SlavkoKrizman 10:19 01.avgust 2023.

@alen04 nismo vsi pravniki....in nebodi tako vzvišen....lepo sem vprašal in sem pričakoval normalen odgovor...očitno tega nisi sposoben. Hvala vseeno. Bom vprašal koga drugega, ki mi bo odgovoril brez prepotentnosti.

• SlavkoKrizman 10:22 01.avgust 2023.

pa toliko o posnetkih: https://www.iusinfo.si/medijsko-sredisce/v-srediscu/277948 ....

• alen04 11:38 01.avgust 2023.

Slavko nasmejal ste me. Ločiti je potrebno jabolka od hrušk, kar seveda tudi članek zajema, le vam očitno ni jasno. Samo hipotetično bom navedel, morda vam bo bolj jasno: imamo primer vozila, ki na prehodu zbije pešca, vse je posneto ...prikaži več iz sosednjega vozila....ali pa, vlomilec izvaja rop banke, vse je posneto, uporaba posnetka nedovoljena??? Napišite še kaj g. Slavko, vsaj vi ste mi polepšal dan, če je že vreme kislo.

• alen04 11:40 01.avgust 2023.

Slavko, za dojeti nekaj kar je večini povsem logično, res ni potrebna pravna fakulteta. Lepo bi bilo, da neznance vsaj vikate, glede na stopnjo bontona, ki ga imate je očitno tudi to preveč. Želim vam lep dan še naprej.

• SlavkoKrizman 14:03 01.avgust 2023.

Vse kar sem želel je jasen odgovor. Žal od vas dragi G. alen04 ni mogoče dobiti. Pa ostanite vzišen še naprej, očitno vam je odveč vsakršen enostaven odgovor na enostavno vprašanje.

• alen04 15:12 01.avgust 2023.

Slavko, bolj enostavne in jasne razlage kakor v odgovoru pred tem si res ne bi mogel želeti. Dobesedno. Dobro bi bilo, da si preberete kaj dejansko pomeni beseda vzvišenost ali nadutost, zatem izdajajte sodbo, saj se boste še bolj osmešili. ...prikaži več Zgolj dobronamerno g. Slavko, za vse kar vam še ni jasno vprašajte pristojne službe in ne mene. Bodite tako prijazen in upoštevajte mojo željo. Nikoli ne bova prišla skupaj, nikoli.

olor 12:56 01.avgust 2023.

Prav tako motoristi izkoriščajo rešilni pas.

Suli 07:40 29.julij 2023.

Sprememba zakonodaje po hitrem postopku. Video posnetki iz avtomobila dovoljen dokaz pa bo 99,9% manj prekrškov. Pa ne mi z človekovimi pravicami, če ne upoštevaš dolžnosti (varnosti) 🤔

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.