To močno smrdi po alkoholu, pa taki voznik, ki je že naredil totalko, več ne bi smel voziti oseb. A še tožil bi?! Jaz delam v JU in od mene se pričakuje, da rintam vsaj 25% ur zastonj. Banda frdacana...
Veleposlanika običajno prevaža službeni voznik. In kdo so tisti/e, ki so bežali/e iz avta. Verjetno ne iz diplomatskega korpusa. So se poskrili, ker nimajo diplomatske imunitete. In bi bilo vse obelodanjeno.
Po mednarodnem običajnem pravu uživajo državni predstavniki imuniteto v zvezi z opravljanjem svojih uradnih funkcij v tujini. V tem kontekstu se običajno razlikuje med osebno imuniteto (ratione personae) in funkcijsko imuniteto (ratione materiae).
2) Trenutni predsedniki držav, predsedniki vlad in zunanji ministri uživajo med svojim mandatom osebno imuniteto. Lahko se zanesejo na absolutno imuniteto, ki jih ščiti pred pregonom v tujini za dejanja, storjena v uradni ali zasebni vlogi med ali pred njihovim… ...prikaži več mandatom. Ostali člani vlade se lahko zanesejo na funkcionalno imuniteto, ki jih ščiti pred pregonom v tujini za dejanja, ki so jih storili pri opravljanju funkcije. Vendar pa ne uživate nobene imunitete za zasebne tožbe.
Se kaj???
@ico8 ... hvala za podrobno pojasnilo. Smo si obogatili znanje. A mene še vedno zanima, kdo so bili trije osebki, ki so iz avta zbežali v park? Zakaj neki? Bi dejala, da so bile/bili to običajni državljani. Verjetno bi bilo… ...prikaži več zelo sitno, če bi se imena pojavila v javnosti.
Seveda bi pri „normalni“ vladi bile interne konsekvence nujne in tudi storjene(tiho ali javno), na vsak nacin pa bi bil to skandal z posledicami za vse vkljucene v to dejanje.
Imuniteta, za alkohol? Zelo žalostno, kaj so oni? Navadni paraziti, ki nam kradejo denar, nas pa država lupi, da oni lahko delajo pizdarije doma in po svetu!!!
Kdo je skrival nesrečo? MZZ, ki ga obvladuje SD. Zakaj objava šele sedaj? Ker je to afera in afere se lahko zamolčijo in uporabijo ob primernem času. Vprašanje za pet centov? Kdo je naročil, da je čas, da se namoči SDS?
To močno smrdi po alkoholu, pa taki voznik, ki je že naredil totalko, več ne bi smel voziti oseb. A še tožil bi?! Jaz delam v JU in od mene se pričakuje, da rintam vsaj 25% ur zastonj. Banda frdacana...
Sramotijo nas povsod,pijani in mislijo da lahko delajo kar hočejo,narod pa plačuje njihove pobališčine -žalostno do kam smo prišli!
Še ena razkrita nepravilnost iz časa Janezove vladavine.
Veleposlaniki se menjajo vsak teden, a ne, idiot!??
Prav je, da se na koncu zapisa podpišeš. Smiliš se mi. https://www.24ur.com/novice/slovenija/kadrovanje.html
Za časa Janševe vlade , ni čudno nič. " Janševa Ciganska posla "!
Spizdili v gormovje kot med vojno. To so naši ministri in politiki
Veleposlanika običajno prevaža službeni voznik. In kdo so tisti/e, ki so bežali/e iz avta. Verjetno ne iz diplomatskega korpusa. So se poskrili, ker nimajo diplomatske imunitete. In bi bilo vse obelodanjeno.
A ja? Ministri nimajo???
Minister ni diplomat.
Jezus, iz katere Tunguzije se pa ti oglasas? A tam nimate sol, niti osnovne!?
Minister nima diplomatske imunitete.
Po mednarodnem običajnem pravu uživajo državni predstavniki imuniteto v zvezi z opravljanjem svojih uradnih funkcij v tujini. V tem kontekstu se običajno razlikuje med osebno imuniteto (ratione personae) in funkcijsko imuniteto (ratione materiae).
2) Trenutni predsedniki držav, predsedniki vlad in zunanji ministri uživajo med svojim mandatom osebno imuniteto. Lahko se zanesejo na absolutno imuniteto, ki jih ščiti pred pregonom v tujini za dejanja, storjena v uradni ali zasebni vlogi med ali pred njihovim… ...prikaži več mandatom. Ostali člani vlade se lahko zanesejo na funkcionalno imuniteto, ki jih ščiti pred pregonom v tujini za dejanja, ki so jih storili pri opravljanju funkcije. Vendar pa ne uživate nobene imunitete za zasebne tožbe. Se kaj???
@ico8 ... hvala za podrobno pojasnilo. Smo si obogatili znanje. A mene še vedno zanima, kdo so bili trije osebki, ki so iz avta zbežali v park? Zakaj neki? Bi dejala, da so bile/bili to običajni državljani. Verjetno bi bilo… ...prikaži več zelo sitno, če bi se imena pojavila v javnosti.
Seveda bi pri „normalni“ vladi bile interne konsekvence nujne in tudi storjene(tiho ali javno), na vsak nacin pa bi bil to skandal z posledicami za vse vkljucene v to dejanje.
Imuniteta, za alkohol? Zelo žalostno, kaj so oni? Navadni paraziti, ki nam kradejo denar, nas pa država lupi, da oni lahko delajo pizdarije doma in po svetu!!!
Kdo je skrival nesrečo? MZZ, ki ga obvladuje SD. Zakaj objava šele sedaj? Ker je to afera in afere se lahko zamolčijo in uporabijo ob primernem času. Vprašanje za pet centov? Kdo je naročil, da je čas, da se namoči SDS?
Kaksne idiote mi posiljamo za diplomate, veleposlanike in mu ne zaracunajo niti skode ki jo je povzrocil proracunu?
To so imeli kakšne plačane spremljevalke in jih je bilo treba skriti. Se ne bi čudil, če je sopotnica šoferju dala en cuzimuzi, on pa v kandelaber.
Banana republika sej bomo plačali davkoplačevalci tako da sploh ni problema.
Zanimivo bi bilo vedeti, ali je veleposranik iz politicne kvote levakov, po moznosti iz (izo)gibanja laznjivega ptica...
citiram: "Iztok Jarc, imenovan iz kvote stranke SDS"
In kje je danes ta Iztok Jarc ? Stalni predstavnik pri EU ! Kaj počne ? Prevaža se s službenim avtom ....nekaznovano.
@Leon Od kdaj je pa prevoz s službenim avtomobilom kazniv?
Kapljač za časa golobarske vlade, polne neizpolnjenih obljub, lapsusov, laganja in sprenevedanja, ni čudno nič. Pernata ciganska posla!!