Kakšen kriminalen izbor, za kriminalno politiko, za vladno krivosodje. Pojdimo na volitve, da se preneha norčevanje iz državljanov in volilcev. Banda pokvarjena !
Jutri me spomni, v sosedovi pralnici imam shranjen iz prve vojne, puškomitraljez, ga moram preje razmastit, samo povej kje je zborno mesto, samo, da ne bo izgovorov potem, Brane Golubović je zelo natančen.....
Začnite delati doma. To je tisto, kar sem finančno najbolj nagrajeval. V petek sem po zaslužku 44.789 ameriških dolarjev prejšnji mesec dobil odličnega Audija A5.
obiščite to spletno stran tukaj. .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Leonček, tebe je treba zapret v kletko kanarčkov v Istanbulu, same neumnosti pobiraš po tleh v petkih, pa kdo te je spustil iz živalskega vrta, vrtnar Dejan, ali čistilec Han
Pa ne samo znanec, poročna priča, kaj ne bereš STA novic, a nisi plačal obveznega prispevka za Milosaljevića, ta že ves mesec pobira uboganje pred magistratom
Važno,da je naš,pa čeprav ga ljudje,ki poznajo njega in njegove kvalitete niso želeli za svojega župana.....
Kakšen kriminalen izbor, za kriminalno politiko, za vladno krivosodje. Pojdimo na volitve, da se preneha norčevanje iz državljanov in volilcev. Banda pokvarjena !
Endi, tebi ni več pomoči, spokaj kufre pa v Turkmekistan molzit ovce
Napoved o državljanski vojni je vse bolj resnična . Krst pri Savici ......
Jutri me spomni, v sosedovi pralnici imam shranjen iz prve vojne, puškomitraljez, ga moram preje razmastit, samo povej kje je zborno mesto, samo, da ne bo izgovorov potem, Brane Golubović je zelo natančen.....
Začnite delati doma. To je tisto, kar sem finančno najbolj nagrajeval. V petek sem po zaslužku 44.789 ameriških dolarjev prejšnji mesec dobil odličnega Audija A5. obiščite to spletno stran tukaj. .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Leonček, tebe je treba zapret v kletko kanarčkov v Istanbulu, same neumnosti pobiraš po tleh v petkih, pa kdo te je spustil iz živalskega vrta, vrtnar Dejan, ali čistilec Han
Pa ne samo znanec, poročna priča, kaj ne bereš STA novic, a nisi plačal obveznega prispevka za Milosaljevića, ta že ves mesec pobira uboganje pred magistratom